reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pobrali mi jeszcze krew , teraz tak czytam o tym
Co mi napisałaś i sie boje ☹️ Dodam , ze zarodki były bardzo duze 15,23 drugi 16,31 jak
moge to sama kontrolować ?

Pobrali mi jeszcze krew , teraz tak czytam o tym
Co mi napisałaś i sie boje ☹️ Dodam , ze zarodki były bardzo duze 15,23 drugi 16,31 jak
moge to sama kontrolować ?
Hej, odwiedziłam bym na twoim miejscu ginekologa, zrobiła usg i zmierzylapoziom estradiol, tak jak Ci Pixi napisała. Nie wiem ile komórek ci pobrali, bo jeśli tylko 2 to nie powinno być tragedii. Duże jajeczka to pomiędzy 22-26mm,wiec jeśli o tym samym mówimy, twoje były w normie, ale to nie ma tu nic do rzeczy. Poczytaj sobie o hiperstymulacji i najlepiej rano zadzwon do kliniki. Bac się nie musisz, ale nie czekaj na rozwój sytuacji, bo jest to dość uciążliwe. Tyle mogę Ci poradzić.

Hej, odwiedziłam bym na twoim miejscu ginekologa, zrobiła usg i zmierzylapoziom estradiol, tak jak Ci Pixi napisała. Nie wiem ile komórek ci pobrali, bo jeśli tylko 2 to nie powinno być tragedii. Duże jajeczka to pomiędzy 22-26mm,wiec jeśli o tym samym mówimy, twoje były w normie, ale to nie ma tu nic do rzeczy. Poczytaj sobie o hiperstymulacji i najlepiej rano zadzwon do kliniki. Bac się nie musisz, ale nie czekaj na rozwój sytuacji, bo jest to dość uciążliwe. Tyle mogę Ci poradzić.

Pobrano mi 21 pęcherzyków , w poniedziałek miałam transfer w srode wywaliło mi brzuch, bol
ajników i brzucha w czwartek pojechałam do lekarza ,zrobił
Usg, pobrali krew , kazali pic duzo wody i powiedzieli ze zejdzie samo i ze to jest najlepszy czas , lepiej teraz niz pozniej

Bol brzucha może być od progesteronu. Ja od punkcji w pn ( transfer byl w srode) , mam tak jak Ty. Brzuch wielki i boli. Mam wrażenie że zaraz moje kropki urodze. Zaczęłam szukać i niestety to może być efekt przyjmowania progesteronu ( Lutinus)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boje sie , ze to jednak hiperstymulacje

Jeśli lekarz Cię widział to nie masz sie czego bać, poczekaj na wyniki daj mu znac i czekaj na rozwój sytuacji... mówią,ze ciąża napędza hiperke... także są i plusy [emoji6] ale gdybys miała problemy z oddychanie to do lekarza/szpital

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Do góry