reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wysle za dwa msce ;))

A to trzy tyg temu
1003cf5c6da798d8856f319471a3b4e7.jpg

Podobna pilka;)

Moze ktoras z poznania?
Link do: Poznań dofinansuje in vitro

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahah piękny !! Dokaldnie taka piłka to była a skore miałam tak naciągnięta ze szok zr nie mam ani jednego rozstępu bo myslalam ze pęknę zarsZ az biały pasek miałam niedokrwiony na srodku brzucha hahahaah

U mnie była taka sama kreska w 6dpt i pojawiła się po pół godziny. Myślałam że sobie wkręcam więc nie wzięłam jej poważnie. Dwa dni później już piękne dwie kreski :) trzymam kciuki
Kuźwa testuje w takim razie we wtorek [emoji23] może też chociaż cień " nadziei" się pojawi a do wtorku zwariuje [emoji23] gadam do "kropkow" a te nic. Pytam "podoba Wam się domek? Zostajecie? Ale cisza.
Ja rozumiem, że domek stary , lekko zmurszaly ale ciepły a cholera zimę mamy.
Wiem... odbija mi [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahah piękny !! Dokaldnie taka piłka to była a skore miałam tak naciągnięta ze szok zr nie mam ani jednego rozstępu bo myslalam ze pęknę zarsZ az biały pasek miałam niedokrwiony na srodku brzucha hahahaah

A to cwaniaczkojednak chodzisz chodzilam na silownie ile razy w tyg?[emoji13]ja dwa trzy Po dwie h Ale tylko Po to aby nie miec kosci a miesnie nigdy silownia mnie nie ciagnela ://, basen tak samo bo skyszalam ze dobrze wplywa na dzidzi w brzuszku Ale jak zaczelam w drugim mscu ciazy to zakoncxylam dwa tyg temu bo pracujac jeszczeJuZ i Sue nie chce basenu

Hoope dziekuje mam ogromna nadzieja ze ty tez do nas dolonczysz!!!

Pukcje mialam pod narkoza i nic nie moglam nawet gumy zuc i pusty pecherz a przed transferem pelny;)

A to cwaniaczkojednak chodzisz chodzilam na silownie ile razy w tyg?[emoji13]ja dwa trzy Po dwie h Ale tylko Po to aby nie miec kosci a miesnie nigdy silownia mnie nie ciagnela ://, basen tak samo bo skyszalam ze dobrze wplywa na dzidzi w brzuszku Ale jak zaczelam w drugim mscu ciazy to zakoncxylam dwa tyg temu bo pracujac jeszczeJuZ i Sue nie chce basenu

Hoope dziekuje mam ogromna nadzieja ze ty tez do nas dolonczysz!!!

Pukcje mialam pod narkoza i nic nie moglam nawet gumy zuc i pusty pecherz a przed transferem pelny;)

Wiesz go zależy jaki cykl przed mała to miałam takie zd dwa razy dziennie a w ciazy codzinnie joga i siłowy od czasu do czasu po porodzie mialm dwa porządne cykle i to były 5 dni w tygodniu
Ja akurat z tych co lubia :)

reklama
Pierwszy dzien @ to jest 1 tego mocnego krwawienia. tych 2 dni plamien sie nie liczy

Dziekuje za odpowiedz, to tak zrobie :)

Też tak miałam i bałam się, że nie będę wiedziała, pisałam już do dziewczyn na forum i liczy się pierwszy dzień od krwawienia takiego konkretnego . U mnie stał się chyba cud bo w styczniu jak miałam brać leki od 2@ to dostałam idealnie w terminie i było dużo krwawienie

Moze i u mnie za miesiac bedzie tak jak trzeba i nie bedzie zastanawiania sie czy juz :)
Dziekuje za podpowiedź, stresuje sie bardzo tym wszystkim :(

Do góry