To powtórz betę i zobaczysz jakby coś było nie tak to myslę ze zaczęła by spadać a kiedy masz wizyte
wizyta za tydzień w piątek, już nie robię testu...za bardzo mnie to stresuje, nic i tak to nie da...na tak wczesnym etapie muszę po prostu czekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To powtórz betę i zobaczysz jakby coś było nie tak to myslę ze zaczęła by spadać a kiedy masz wizyte
W takim razie trzymam kciuki żeby było ok ! choć mi się wydaje ze ok jestwizyta za tydzień w piątek, już nie robię testu...za bardzo mnie to stresuje, nic i tak to nie da...na tak wczesnym etapie muszę po prostu czekac
Dziewczyny, a jak ta próba się ni powiedzie to kolejnego kropka kiedy się przyjmuje? Dobrze jest czekać te 3 miesiące?
.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
czesc wszystkim....zagladam tu bardzo rzdko bo wszystko szybko siedzieje...... jestem po crio ktore odbylo sie 17.01 moja pani dr zlecla 3 weryfikacje 3dni po,6dni po i10......leki jakie biore to estrofem 3x1,luteina dopochwowo 3x2, luteina podjezykowo 3x2, clexane 0,4, metypred ,wit d3,acesan i glukophage.....dzis bylam na weryfikacji moj blastek to 3bb wyniki
(B-HCG) <0.1 _ mIU/ml
Estradiol 17-beta (E2) 4863 _ pg/ml
Progesteron (PRG) 27.20 _ ng/ml
czy beta moze cos jeszczeruszyc ...troche sie podlamalam