reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samo :) wieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę :)

Koniczyna
A ile płacisz za lutinus? Bo u mnie w mieście go nie ma jedynie mogą sprawdzić za 300 zł za opakowanie :realmad:

O rany, ale drogo. Ja zapłaciłam 126 zł zaopakowanie. Ale z recepty było, pewnie z jakąś refundacją. Za encorton 12zł. W aptece przy budynku Invimedu w Warszawie.

PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.

Dzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samo :) wieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę :)

Ninuś gratki :)
Dziś dużo betowań, kciuki trzymam za was wszystkie i każda z osobna!

PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.

Super!! Na pewno beta wyjdzie pozytywną,po 3 testach z 2 kreska mi....nie ma bata żeby było inaczej :)[emoji128][emoji128][emoji128]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Koniczyna
A ile płacisz za lutinus? Bo u mnie w mieście go nie ma jedynie mogą sprawdzić za 300 zł za opakowanie :realmad:
Ja płacę 130 zł za 100.
Najlepiej kupować w aptekach przy klinikach leczenia niepłodności. Dużo tego tam sprzedają stąd duża zniżka dla każdego,bez żadnych specjalnych recept itp. U nas w Warszawie w normalnej aptece też kosztuje 300 zł. :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry