reklama
Tak ja brałam lutinus ok chyba miesiąca a później zamieniono na luteine 100Kobietki które brały estrofem i encorton czy później po transferze bierze się lutinus?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
balątko
Fanka BB :)
Ja płace 169 zlKoniczyna
A ile płacisz za lutinus? Bo u mnie w mieście go nie ma jedynie mogą sprawdzić za 300 zł za opakowanie
JoannaRak
no i krew oddana...mam nadzieję że jednak się udało, choć mój organizm dalej nie daje żadnych sygnałów tak jak poprzednio...zobaczymy, wyniki 16-17, trzymajcie kciuki!
no to czekamy wspolnie!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samo wieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę
Koniczyna82
Koniczyna
A ile płacisz za lutinus? Bo u mnie w mieście go nie ma jedynie mogą sprawdzić za 300 zł za opakowanie
O rany, ale drogo. Ja zapłaciłam 126 zł zaopakowanie. Ale z recepty było, pewnie z jakąś refundacją. Za encorton 12zł. W aptece przy budynku Invimedu w Warszawie.
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Koniczyna82
Dzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samo wieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę
Ninuś gratki
Dziś dużo betowań, kciuki trzymam za was wszystkie i każda z osobna!
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
BeataWarszawa
Super!! Na pewno beta wyjdzie pozytywną,po 3 testach z 2 kreska mi....nie ma bata żeby było inaczej [emoji128][emoji128][emoji128]Dzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samo wieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Ja płacę 130 zł za 100.Koniczyna
Najlepiej kupować w aptekach przy klinikach leczenia niepłodności. Dużo tego tam sprzedają stąd duża zniżka dla każdego,bez żadnych specjalnych recept itp. U nas w Warszawie w normalnej aptece też kosztuje 300 zł.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: