reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ha!! Doczytałam wszystko [emoji6]
Kreatola- gratuluje synka
Peugotka- córci
Ewunia- czyli czekamy na potwierdzenie dobrych wiadomości
Hooop- tym razem w nowej klinice sie uda
Bolatko, JoannaRakJogo[emoji1319][emoji1316]- zazdraszczam ,
Nowe kobitki witam a tym ,którym sie nie udało, strasznie współczuje, i pamiętajcie,ze jesteśmy tu właśnie po to ,żeby sie nie poddawać i dodawać sobie otuchy [emoji8]
Koniczyna-mój M tez rano kawka dla żonki i sam sobie prasuje bo mówi,ze to go odpręża [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]
Roksi cieszę sie ,ze u Ciebie jakos sie układa,mój M niby nie miał dużego problemu, ze czynnik męski a przynajmniej mi tego nie okazywał, a jak ostatnio w klinice kolegę spotkał..... to normalnie jak słońce, uśmiechnięty,zadowolony i gadki typu" nie wiedziałem,ze tyle ludzi ma problemy..." i " a wiesz ,ze Łukasza kumpel( imię zmyślone [emoji12]) ma 2 dzieci z Ivf?" On musiał "namacalnie" zobaczyć ,ze nie tylko on(My) mamy taki problem [emoji3]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
Kreatola- gratuluje synka
Peugotka- córci
Ewunia- czyli czekamy na potwierdzenie dobrych wiadomości
Hooop- tym razem w nowej klinice sie uda
Bolatko, JoannaRakJogo[emoji1319][emoji1316]- zazdraszczam ,
Nowe kobitki witam a tym ,którym sie nie udało, strasznie współczuje, i pamiętajcie,ze jesteśmy tu właśnie po to ,żeby sie nie poddawać i dodawać sobie otuchy [emoji8]
Koniczyna-mój M tez rano kawka dla żonki i sam sobie prasuje bo mówi,ze to go odpręża [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]
Roksi cieszę sie ,ze u Ciebie jakos sie układa,mój M niby nie miał dużego problemu, ze czynnik męski a przynajmniej mi tego nie okazywał, a jak ostatnio w klinice kolegę spotkał..... to normalnie jak słońce, uśmiechnięty,zadowolony i gadki typu" nie wiedziałem,ze tyle ludzi ma problemy..." i " a wiesz ,ze Łukasza kumpel( imię zmyślone [emoji12]) ma 2 dzieci z Ivf?" On musiał "namacalnie" zobaczyć ,ze nie tylko on(My) mamy taki problem [emoji3]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
BeataWarszawa
Jaki masz progesteron? Rozmawiałas z lekarzem?Noi dupa moja beta nie rośnie 112,30 co teraz mam robić dziewczyny ???(
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
balątko
progesteron 36,37 zaraz napiszę do lekarza
BeataWarszawa
To ok,napisz do lekarza może zwiększy dawkę progesteronu. Tylko spokojnie,to naprawdę przyzwoita beta.progesteron 36,37 zaraz napiszę do lekarza
Oby ruszyła! Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
BeataWarszawa
Na spokojnie, postaraj się oszczędzać w ten weekend i powtórz betę. Oby wszystko było ok [emoji110][emoji110]Nic mi nie doradziła kazała powtórzyć betę w poniedziałek ((((((((( chyba umrę ze starchu
balątko
postram się Kochana ale czuję że to już koniecNa spokojnie, postaraj się oszczędzać w ten weekend i powtórz betę. Oby wszystko było ok [emoji110][emoji110]
reklama
JoannaRak
postram się Kochana ale czuję że to już koniec
Balatko nie mow tak, musi byc dobrze!!! w sumie nie wiem co mam napisac bo jestem przestraszona przed moimi wynikami i najchetniej bym przespala do 5 aby ten czas minal!!
Lez caly weekend, moze w koncu sie ruszy!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: