reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ha!! Doczytałam wszystko [emoji6]
Kreatola- gratuluje synka
Peugotka- córci
Ewunia- czyli czekamy na potwierdzenie dobrych wiadomości
Hooop- tym razem w nowej klinice sie uda
Bolatko, JoannaRakJogo[emoji1319][emoji1316]- zazdraszczam ,
Nowe kobitki witam a tym ,którym sie nie udało, strasznie współczuje, i pamiętajcie,ze jesteśmy tu właśnie po to ,żeby sie nie poddawać i dodawać sobie otuchy [emoji8]
Koniczyna-mój M tez rano kawka dla żonki i sam sobie prasuje bo mówi,ze to go odpręża [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]
Roksi cieszę sie ,ze u Ciebie jakos sie układa,mój M niby nie miał dużego problemu, ze czynnik męski a przynajmniej mi tego nie okazywał, a jak ostatnio w klinice kolegę spotkał..... to normalnie jak słońce, uśmiechnięty,zadowolony i gadki typu" nie wiedziałem,ze tyle ludzi ma problemy..." i " a wiesz ,ze Łukasza kumpel( imię zmyślone [emoji12]) ma 2 dzieci z Ivf?" On musiał "namacalnie" zobaczyć ,ze nie tylko on(My) mamy taki problem [emoji3]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio

Koniczyna, Beata
To macir super cenę lutinus u mnie w klinice w Katowicach niby po 170 jak dzwoniłam a właśnie w Warszawie po ok 120 tylko że do warszawy mam ponad 500 km :wściekła/y:

reklama
Do góry