reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj mój 8dpt 3dniowego zarodka. Spalam 13 godzin więc po przebudzeniu postanowiłam zakupić test. I co? Piękne dwie kreski. Nie mogę uwierzyć. Kupiłam jeszcze dwa i tak samo :) wieeeeelka radość. Nie wiem czy dzisiaj będzie beta bo piątek ale jak tylko dotrze to się pochwalę :)
Wspaniale!!!!!!
Ja tez zrobie 8dpt sikańca, a co!
Tym bardziej ze u mnie dwie sztuki ;), u Ciebie tez prawda?

reklama
Pierwsza była w poniedziałek wynosiła 100,8
W tym samym labie? Wykluczasz mozliwość pomyłki? Powtórz w poniedziałek, bo z tego co wiem, jeden wynik o niczym nie przesadza. Ale współczuje,bo wiem, co przechodzisz...
Na pocieszenie, moja przyjacióła w naturalnej ciazy, pierwszy przyrost miała za niski, nie całe 40% i własnie dowiedziała sie ze bedzie zdrowe bobo :)

W tym samym labie? Wykluczasz mozliwość pomyłki? Powtórz w poniedziałek, bo z tego co wiem, jeden wynik o niczym nie przesadza. Ale współczuje,bo wiem, co przechodzisz...
Na pocieszenie, moja przyjacióła w naturalnej ciazy, pierwszy przyrost miała za niski, nie całe 40% i własnie dowiedziała sie ze bedzie zdrowe bobo :)
tak w tym samym :(

reklama
Do góry