reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Joanna Rak, balątko
Stresów co niemiara jest, to fakt. Ale jak mnie łapie Dól i Wątpliwość albo zaczynam się nakręcać powtarzam sobie jak mantrę, że na ulotce Estrofemu jak byk stoi, ze powoduje depresje i to u połowy pacjentek (penie tych, co biorą dłużej). A to, co wyczytałam na ulotce Encortonu to w ogóle hit:

57c2b2a79b5bdcf592ba7118da43e6c7.jpg

Świadomość, że bardzo prawdopodobne, ze to przez leki jestem taka nerwowa w magiczny sposób mnie uspokaja jak tylko sobie o tym przypomnę :)

PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.

Ja poproszę o kciuki, moze w lutym podejdę do nowej stymulacji [emoji1307]
Inna klinika inne metody, zobaczymy jakie efekty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hooope pewnie, że trzymam. Super, luty za rogiem, na witrynach sklepowych już pojawiają się tabuny lutowych się tabuny lutowych serduszek. A gdzie trafiłaś?

Joanna Rak, balątko
Stresów co niemiara jest, to fakt. Ale jak mnie łapie Dól i Wątpliwość albo zaczynam się nakręcać powtarzam sobie jak mantrę, że na ulotce Estrofemu jak byk stoi, ze powoduje depresje i to u połowy pacjentek (penie tych, co biorą dłużej). A to, co wyczytałam na ulotce Encortonu to w ogóle hit:

57c2b2a79b5bdcf592ba7118da43e6c7.jpg

Świadomość, że bardzo prawdopodobne, ze to przez leki jestem taka nerwowa w magiczny sposób mnie uspokaja jak tylko sobie o tym przypomnę :)

:)

Będzie dobrze, może jak aplikowalas lek lekko się zadrapalas. Z tego co pamiętam to miałaś całkiem mocna betę ;)
A brzuch będzie Ci na początku bolał,bo przecież Twoja dzidzia musi sobie u mamusi poscielic na 9 miesięcy ;) A nie masz tylozgiecia macicy? Ja mam i też mnie czasem w krzyżu zaboli :(
Moja Pani ginekolog poradziła mi kiedyś żeby nie używać aplikator,tylko kucnac i wyschnac głęboko lek środkowym (najdluzszym) palcem :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za wsparcie od razu lepiej:)

reklama
Aha, dziewczyny, skorki że tak cisnę ale jak ktoś to teraz czyta to proszę odpowiedzcie w miarę szybko na mój pierwszy podst dzis, tzn. ile dni przed transferem brałyście Encorton. To dla mnie o tyle ważne, ze jesli przesunę transfer na piątek to luteinę powinnam brać od niedzieli. Jak miałby być w środę to musze ja zawcipnąć dziś rano. Dziś rano jest coraz mniej poranne...

Ja brałam Encorton 2dni przed transferem

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry