reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Peugeotka
Ja usg miałam co wizytę ale chodziłam prywatnie i to w 4d i w tym szkołę rodzenia na basenie taki aerobik dla ciężarówek :p ale najchętniej cały czas bym była podpieta pod usg tak to już jest z nami mamusiami cały czas się martwimy

Oczywiscie ,wiem,prywatnie mozna wszustko ;;))
Ja sadze ze skoro JuZ tyle przeszlam to dam rade te 3 msce jeszcze bez dodatkowych usg I stresow ,czekam cierpliwie do 17/2 na usg i powiedza jak te moje lozysko ....bo raz bylo zle ,lozysko przednie potem znow wszy ok w normie no to zobsczymy teraz ...
Aha no I zrobimy 4d z tego tez JuZ nie moge sie doczekac

Mysli zajmuje przygotowaniem pokoiku dla corci ,wybieraniem mebli ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiscie ,wiem,prywatnie mozna wszustko ;;))
Ja sadze ze skoro JuZ tyle przeszlam to dam rade te 3 msce jeszcze bez dodatkowych usg I stresow ,czekam cierpliwie do 17/2 na usg i powiedza jak te moje lozysko ....bo raz bylo zle ,lozysko przednie potem znow wszy ok w normie no to zobsczymy teraz ...
Aha no I zrobimy 4d z tego tez JuZ nie moge sie doczekac

Mysli zajmuje przygotowaniem pokoiku dla corci ,wybieraniem mebli ;))

A na kiedy masz termin??
Koniecznie wrzuć zdjęcie ;)
Kiedyś widziałam u siostry usg 3D, 4 D to dopiero musi być widok :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Klarsa
To detektor tętna jak byłam w szpitalu to takim słuchali dzieciaki 3razy dziennie
O właśnie, miałam to na końcu języka :) muszę się za nim rozejrzeć :)

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Kurcze,ale Ci zazdroszczę :)
Mój M co chwile mi zagląda pod bluzkę i szuka,pyta czy kopie itp :)
Chociaż od jakiś 2 dni to czuję czasami na dole brzucha tak jakby mi tak czasami jakiś motyl latał :)
Może to jakieś pierwsze oznaki ;)

No penie tak :)
Są plusy i minusy, mi chyba dość szybko urósł..i generalnie we wszystkich spodniach mi ciasno..kurtki/ płaszcze nie do zapięcia hehe.
Od 1,5 miesiąca kurtki kupuje, w starych mi ciasno i kupiłam modną parkę to mnie wywiewało na wszystkie strony, wczoraj kupiłam płaszcz puchowy, po same kolana, stwierdziłam że wyglądam dziwnie, bo kupiłam rozmiar większy niż zwykle i miałam dziś go oddać, ale jak założyłam i wyszłam przed blok....już go nie oddam, chyba nigdy nie było mi cieplej :)

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

A na kiedy masz termin??

13/4 niby a z szpitala ivf 14/4 :)))

Tez jestem ciekawa tego usg ,naj zeby niunia byla ok i moje lozysko bo zawsze od zawsze chcialam rodzic naturalnie
Foto 3D.4d to taki dodatek;)) pamiatka

Dziewczyny powoli zaczynam przygotowania do crio i moje pytanie jest odnosnie wpomagaczy kwas foliowy d3 inofen to juz przyjmuje a co jeszcze do tego warto dozucic w jakich dawkach i od kiedy? A i o ananasie to juz pamietam 3 dni przed i 3 po.

Moja na zdjęciu z usg wygląda identycznie jak teraz już wtedy cieszyłam się że ma taki mały nosek naszczescie nie po mamusi :p

A na kiedy masz termin??

Kiedy Beatka będziesz znać płeć? Ja 26.01 mam USG prenatalne i doktorek powiedział że może coś już będzie widać[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Sikacza nie wiem kurczę kiedy coś może wyjść wcześniej faktycznie niż beta? Betę zrobię w poniedziałek bo w piątek święto, a w sobotę mi nic nie zrobią... a Ty?

Jutro 10dpt wiec można spróbować sikacza ale się boje.... a w niedziele w szpitalu robie betę bo wynik będę mec w ciągu godz.
Boje się. ...Boje się jak cholerę kolejnej porażki. ...

reklama
Kiedy Beatka będziesz znać płeć? Ja 26.01 mam USG prenatalne i doktorek powiedział że może coś już będzie widać[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja już znam :)
Córcia [emoji178][emoji178][emoji178]
U mnie na prenatalnych nie było jeszcze widać,ale kilka dni później odebrałam nifty a tam określają płeć :)
Trzymam kciukasy żeby dzidzia pokazała co tam ma :)

Do góry