reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro 10dpt wiec można spróbować sikacza ale się boje.... a w niedziele w szpitalu robie betę bo wynik będę mec w ciągu godz.
Boje się. ...Boje się jak cholerę kolejnej porażki. ...
Ja bym nie robiła sikacza, tylko maszerowała na betę.

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Jutro 10dpt wiec można spróbować sikacza ale się boje.... a w niedziele w szpitalu robie betę bo wynik będę mec w ciągu godz.
Boje się. ...Boje się jak cholerę kolejnej porażki. ...
Ja też nie ufam sikaczom. U mnie 2 beta była prawie 400 a 2 kreska bladziutka.
Jeżeli dasz radę to wytrzymaj do niedzieli...
Bądź dobrej myśli, znam ten strach i mam nadzieję,że nie będziesz musiała go doświadczyć [emoji110][emoji110][emoji110][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak się wkręciłam czytając wasze rozmowy, ze przez chwile sama czułam się 100% ciężaroweczką ;) Taka moja bujna wyobraźnia haha. Ale nie powiwm, miłe uczucie, miłe :)
Kochana, jeszcze chwila i będziesz miała to miłe uczucie przez 9 m-cy :)

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Kochana ja już znam :)
Córcia [emoji178][emoji178][emoji178]
U mnie na prenatalnych nie było jeszcze widać,ale kilka dni później odebrałam nifty a tam określają płeć :)
Trzymam kciukasy żeby dzidzia pokazała co tam ma :)

Gdzieś musiałam to przegapić :( no to pięknie! W którym tc określił płeć? To będzie piękna dziewczynka! :) mój M cały czas mówi o chłopcu więc coś czuję że tak będzie[emoji14]trzymam mocno za Was kciuki!!!! [emoji109][emoji109][emoji109][emoji166][emoji166][emoji166][emoji480]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzieś musiałam to przegapić :( no to pięknie! W którym tc określił płeć? To będzie piękna dziewczynka! :) mój M cały czas mówi o chłopcu więc coś czuję że tak będzie[emoji14]trzymam mocno za Was kciuki!!!! [emoji109][emoji109][emoji109][emoji166][emoji166][emoji166][emoji480]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to był 12t3d jak oddawalam krew,test był gotowy 30.12 :) (8 dni poznien).
Mój też dużo mówił o chłopcu a teraz jak już dotarło to już widzę,że pójdę w odstawke ;) będzie córeczka tatusia jak nic :)
Ja za Was też mocno [emoji110][emoji110][emoji110] najważniejsze żeby dzidzia zdrowa była :) no i jak chcecie chłopaka to trzymam za chłopaka [emoji110][emoji110] [emoji480][emoji480][emoji125][emoji125]

reklama
12tego będzie 12dc. Wiec pewnie koło 17tego

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)
Super, ostatnia prosta po swoje maleństwo/a :)
Będzie dobrze, czuje ze dobrze się zacznie ten Nowy Rok :)
Daj znać ile zarodków zdecydujecie się zabrać do domku :)
[emoji110][emoji110][emoji128][emoji128]

Do góry