Koniczyna82
Fanka BB :)
Tak się wkręciłam czytając wasze rozmowy, ze przez chwile sama czułam się 100% ciężaroweczką Taka moja bujna wyobraźnia haha. Ale nie powiwm, miłe uczucie, miłe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie robiła sikacza, tylko maszerowała na betę.Jutro 10dpt wiec można spróbować sikacza ale się boje.... a w niedziele w szpitalu robie betę bo wynik będę mec w ciągu godz.
Boje się. ...Boje się jak cholerę kolejnej porażki. ...
Ja też nie ufam sikaczom. U mnie 2 beta była prawie 400 a 2 kreska bladziutka.Jutro 10dpt wiec można spróbować sikacza ale się boje.... a w niedziele w szpitalu robie betę bo wynik będę mec w ciągu godz.
Boje się. ...Boje się jak cholerę kolejnej porażki. ...
Kochana, jeszcze chwila i będziesz miała to miłe uczucie przez 9 m-cyTak się wkręciłam czytając wasze rozmowy, ze przez chwile sama czułam się 100% ciężaroweczką Taka moja bujna wyobraźnia haha. Ale nie powiwm, miłe uczucie, miłe
Kiedy masz termin crio??Tak się wkręciłam czytając wasze rozmowy, ze przez chwile sama czułam się 100% ciężaroweczką Taka moja bujna wyobraźnia haha. Ale nie powiwm, miłe uczucie, miłe
Gdzieś musiałam to przegapić no to pięknie! W którym tc określił płeć? To będzie piękna dziewczynka! mój M cały czas mówi o chłopcu więc coś czuję że tak będzie[emoji14]trzymam mocno za Was kciuki!!!! [emoji109][emoji109][emoji109][emoji166][emoji166][emoji166][emoji480]Kochana ja już znam
Córcia [emoji178][emoji178][emoji178]
U mnie na prenatalnych nie było jeszcze widać,ale kilka dni później odebrałam nifty a tam określają płeć
Trzymam kciukasy żeby dzidzia pokazała co tam ma
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy masz termin crio??
Po crio też tak myśl i się czujesz,to pomaga
Mówią,że głowa to połowa sukcesu
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to był 12t3d jak oddawalam krew,test był gotowy 30.12 (8 dni poznien).Gdzieś musiałam to przegapić no to pięknie! W którym tc określił płeć? To będzie piękna dziewczynka! mój M cały czas mówi o chłopcu więc coś czuję że tak będzie[emoji14]trzymam mocno za Was kciuki!!!! [emoji109][emoji109][emoji109][emoji166][emoji166][emoji166][emoji480]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ostatnia prosta po swoje maleństwo/a12tego będzie 12dc. Wiec pewnie koło 17tego
PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio