reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny!!!
Cetrodite bralam od 4 dc przez 6 dni razem Z menopur 225 obydwa dziennie ,cetrodite rano a menopur wieczorem

Nadzieja tak jak pisalam... ivf powinno wszystkim sie udawac za 1 razem bo tyle cierpien co mamy to szok..... miej wiare I cierpliwosc,tule monco!!!!

U nas ok [emoji108] Bl
Potwiwrdzil coreczke;) pokazal wszystko powoli i........... Powiedziala ze lozysko ok !!!!????? Nic nie mowilismy mimo ze pytala jski byl ost scan z NHS powiedzialam ze ok !.... potem powiedzialam przy usg jak JuZ pokazala nam Nicole i mowi macica troche nisko Ale jest dobrze a Ja do niej mi powiedzieli ze przednia I ze na 90% cesarka jesli sie nie zmieni nic do lutego a ona lozysko Sue czesto przemieszcza prosze Sue nie martwic jest ok I nic do zmartwien,Ja daje pani 5% na cesarke!![emoji33][emoji33][emoji33]rany az podskoczylam bo razem Z nia chcialabym bardzo porod naturalny;)jesli bedzue mozna

Zribilismy pierwsze zakupy ;)
e947f1013256932da3d90c11cc0149db.jpg
f3f404609be0ba1206f3ff3a01a13913.jpg
4eba8cffbf7a8d45d6c1c5a60d2c830e.jpg
c47c4d1d0a33c631248a48837780f935.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci zazdroszczę tych zakupów zawsze chciałam córeczkę kochana gratulacje

reklama
Witajcie dziewczyny!!!
Cetrodite bralam od 4 dc przez 6 dni razem Z menopur 225 obydwa dziennie ,cetrodite rano a menopur wieczorem

Nadzieja tak jak pisalam... ivf powinno wszystkim sie udawac za 1 razem bo tyle cierpien co mamy to szok..... miej wiare I cierpliwosc,tule monco!!!!

U nas ok [emoji108] Bl
Potwiwrdzil coreczke;) pokazal wszystko powoli i........... Powiedziala ze lozysko ok !!!!????? Nic nie mowilismy mimo ze pytala jski byl ost scan z NHS powiedzialam ze ok !.... potem powiedzialam przy usg jak JuZ pokazala nam Nicole i mowi macica troche nisko Ale jest dobrze a Ja do niej mi powiedzieli ze przednia I ze na 90% cesarka jesli sie nie zmieni nic do lutego a ona lozysko Sue czesto przemieszcza prosze Sue nie martwic jest ok I nic do zmartwien,Ja daje pani 5% na cesarke!![emoji33][emoji33][emoji33]rany az podskoczylam bo razem Z nia chcialabym bardzo porod naturalny;)jesli bedzue mozna

Zribilismy pierwsze zakupy ;)
e947f1013256932da3d90c11cc0149db.jpg
f3f404609be0ba1206f3ff3a01a13913.jpg
4eba8cffbf7a8d45d6c1c5a60d2c830e.jpg
c47c4d1d0a33c631248a48837780f935.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ ja się nie mogę doczekać takich zakupów...[emoji7]

I IVF - mój Bąbelek ma 12 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Hooope dzięki ! Ja mam dziś 12 dpt 2 dniowych ale jakoś ciagle sie boje zrobić sikacza . Chyba poczekam jeszcze choć z drugiej strony juz bym chciała wiedzieć .
Ewunka kciuki zaciśnięte .

Według rozpiski to już 10dpt możesz robić betę. A dziś koniecznie. A wiec czekamy na pozytywne wieści!

Dziewczyny mam pytanie od wczoraj już przed transferem bobolewał mnie brzuch pytałam lekarza no to wiadomo, że tak po punkcji może być kazali mi 3 razy na dobę nospę zażywać, ale dalej mam takie uczucie że mnie ciągnie podbrzusze i nie wiem czy dzwonić do lekarza czy panikuję :(

Bolatko tez tak miałam i do tego powiększyłam sie w obwodzie . Ale ja miałam jakiś lek na hiperke tak ze dobrze sie skonczylo ale kilka dni byłam jak trup.

Dziewczyny sa dwie krechy !!!! Aż mi niedobrze ze stresu i z radości niż obawy czy uda sie utrzymać ciąże !!!! Umówiłam sie juz do Łodzi na doszczepienie i zaraz zadz do Novum umówić sie na intralipid w przyszłym tyg . Proszę niech sie uda

Hej dziewczyny
Jestem tutaj nowa. 30.01.2017 zaczynam swoją walkę o upragnione dziecko. Podejrzewam, że ze względu na mój wiek 39 lat lekarz nie będzie się bawił ze mną i zaproponuje in vitro. Co do wyników badań. Zarówno moje jak i mojego męża są prawidłowe a mimo to od 4 lat nie mogę zajść w ciążę. W rodzinie nigdy nie było problemu z posiadaniem dzieci a ja jak widać go mam. Gratuluję wszystkim starającym, którym udało się zajść w upragnioną ciąże. Może mnie wreszcie też się uda. Powiedzcie mi czy są tu jakieś dziewczyny z Wrocka? W której klinice się leczyłyście? Ja wybrałam Polmedis. Czekam na wieści. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Jogo
Super wiadomość :rofl:

Czy jest tu może jakaś dziewczyna która ma hashimoto? Ja dopiero niedawno dowiedziałam się że to mam i zastanawiam się czy to może mieć wpływ na zajście w ciążę bo przy pierwszej ciąży byłam zdrowa

Do góry