ambicja1987
Fanka BB :)
Wesołych Świąt! Niech się spełnią najskrytsze marzenia, a szczególnie to jedno... najważniejsze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie myśl, odpoczywaj ! Za 3 dni o tej porze będziesz już z upragnionym Kropkiem.Kochane zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia dużo radości, i żeby to były ostatnie samotne bezdzietne Święta!
W tym szale pracy i przygotowań pomyliłam pory leków i zamiast 4xdziennie brałam przez 3dni 5 dziennie estrofem. ...jestem beznadziejna. .... Ciekawe czy mój criotransfer 27 się odbędzie. ....I całe święta będzie znowu myślenie. ...
Nie denerwuj się, to pewnie stres....Ja mam okres jak w zegarku, co 26 dni, od zawsze. A jak czekałam na niego żeby zacząć stymulację to spóźnił się o 6 dni...prawie włosy z głowy rwałam bo to było takie niemożliwe...przecież mi się nigdy nie spóźnia..Dzień dobry. Czy jakaś dobra duszyczka mi odpowie? Ponawiam pytanie. Czy bardzo spóźniał się wam okres, nie to pierwsze krwawienie po stymulacji tylko miesiąc poźniej? I szczególnie pytam o to dziewczyny, które transferu nie miały po danej stymulacji.
U mnie dzis 36dc, w życiu nie miałam takiego długiego. I co jakiś czas kłuje mnie jeden jajnik, denerwuje się, zecoś się pokrzaczyło w moim ciele.
Sunrisea testuje jednak pojutrze 27.12Witajcie !!
Koniczynka poczekaj na pewno ktos ci doradzi ,teraz nie wszyscy sa w domach ....
Ja niestety niewiem
Milego dnia wszystkim!!! Sunrise z tego wszystkiego nie dala znac wynikiw bety a miala wczoraj wiec sunrisea trzymam caly czas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom