reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dobry wieczòr.

Ewunia I kiedy wyniki? Mysle o Tobie calt dzień
Wyszedł ode mnie ostatni klient wlasnie i dokańczam wlaśnie...śniadanie. Eh, przedświąteczny młyn. A wy jak dajecie radę?

reklama
Dziewczyny spokojnych pogodnych świat wam życzę !
W nowym roku samych pozytywnych bet silnych serduszek i bezbolesnych porodów:)

Ja dziś smutne wieści moje 3 zarodeczki nie przetrwały do blastki:( zastanawiam sie czy te 2 we mnie sie rozwijają czy nie :( ? Nie daje sie hiperce , staram sie robic wszystko ale czuje ze sie szybko mecze i ze robi mi sie słabo . Ale sernik i makowiec upieczone :) wydaje mi sie ze dziś brzuch mam troszkę mniej zgorowany . Wiem ze ciąża napędza hiperka wiec juz nawet mogłabym to przeżyć aby tylko sie udało.

Ja też dziś od 6:30 na wysokich obrotach
Dlatego piszę dopiero teraz .
W związku z tym iż Święta Bożego Narodzenia to taki magiczny czas , życzę Wam spełnienia tego jednego marzenia . Życzę Wam spokoju , miłości, ciepła rodzinnego. A przede wszystkim wytrwałości w dalszych działaniach nigdy się nie poddawajcie.
Życzę ja i moje małe serduszko ❤❤❤

Dziewczyny spokojnych pogodnych świat wam życzę !
W nowym roku samych pozytywnych bet silnych serduszek i bezbolesnych porodów:)

Ja dziś smutne wieści moje 3 zarodeczki nie przetrwały do blastki:( zastanawiam sie czy te 2 we mnie sie rozwijają czy nie :( ? Nie daje sie hiperce , staram sie robic wszystko ale czuje ze sie szybko mecze i ze robi mi sie słabo . Ale sernik i makowiec upieczone :) wydaje mi sie ze dziś brzuch mam troszkę mniej zgorowany . Wiem ze ciąża napędza hiperka wiec juz nawet mogłabym to przeżyć aby tylko sie udało.
Jogo przykro mi z powodu zarodeczkow :(
Musisz wierzyc ze te ktore Ci podano przetrwają bo nigdzie nie bedzie im lepiej niż u Ciebie:)

1482530488421.jpg

Dziewczyny...
Wesolych Swiat!
Aby kolejne byly juz w wiekszym gronie. A przynajmniej z wiekszymi brzuszkami:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1482530488421.jpg
    1482530488421.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 515
20141223_220333.jpg

Kochane życze Wam wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia spedzonych w cudownej rodzinnej atmosferze :)
Mamusiom pociechy z dzieci, ciężarówkom radosci z brzdąców w brzuszku a nam starającym się oby to były ostatnie święta bez upragnionych dzieci oby w następne święta kazda z nas cieszyła sie dużym brzuszkiem albo dzidzią w ramionach.
Szczęśliwości kochane i spełnienia marzeń a szczególnie jednego najważniejszego ❤❤

Załączniki

• 20141223_220333.jpg
    20141223_220333.jpg
    617 KB · Wyświetleń: 530
Kochane jestem i czytam, ale nie pisze, mam różne nastroje od euforii po rezygnacje i załamanie. Nie chce zasmucać ... Ewunka, Blastka śle duuużo ciepłych myśli i dobrej energii[emoji173]
Na te Święta życzę Nam wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń. Trzymajcie się mocno Kochane [emoji173][emoji173][emoji173][emoji319][emoji93]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry