reklama
zakreconabunia
Zaciekawiona BB
Ja nie mialam transferu po stymulacji i po pierwszym krwawieni okresu nadal brak 48 dni minelo bylam u lekarza i powiedzial ze nie bd wywolywac miesiaczki tylko starujemy z wyciszeniem 5 stycznia mam te tzw. Zadrapanie macicy/ endometrium i miesiaczka i crioDzień dobry. Czy jakaś dobra duszyczka mi odpowie? Ponawiam pytanie. Czy bardzo spóźniał się wam okres, nie to pierwsze krwawienie po stymulacji tylko miesiąc poźniej? I szczególnie pytam o to dziewczyny, które transferu nie miały po danej stymulacji.
U mnie dzis 36dc, w życiu nie miałam takiego długiego. I co jakiś czas kłuje mnie jeden jajnik, denerwuje się, zecoś się pokrzaczyło w moim ciele.
Koniczyna82
Fanka BB :)
Nie denerwuj się, to pewnie stres....Ja mam okres jak w zegarku, co 26 dni, od zawsze. A jak czekałam na niego żeby zacząć stymulację to spóźnił się o 6 dni...prawie włosy z głowy rwałam bo to było takie niemożliwe...przecież mi się nigdy nie spóźnia..
I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
Poprzednio przed stymulacja też mi się spóźnił. Ale wtedy się denerwowałam a teraz byłam oazą spokoju... Miałam świadomość tego, ze mam 5 pięknych zarodków, wszystko zaplanowane itd.
Poza tym moim podstawowym zwiastunem okresu jest poranne mhm.. rozwodnienie. I miałam je w terminie, w poniedziałek musiałam się dobijać rano do łazienki bo bym nie wytrzymała 5 minut. No ale jest sobota a okresu brak. Aż zrobiłam dziś test - negatywny. I nawet nie jest mi smutno z tego powodu, to przedziwne ale poczułam trochę żalu pomieszanego z ulgą. No bo tam gdzieś są moje zarodeczki, całe 5 i bardzo bym chciała żadnego nie zostawić.
Koniczyna82
Mi się okres spóźnił w cyklu po nieudanym crio i okazalo się, że w ciąży jestem, niestety to bylo puste jajo w moim wypadku. A robilas test?
Dzis o 4 nad ranem wyszukałam test owu co się ostał. Czasami wychodzi pozytywnie przy ciaży. I zrobiłam go ze świadomością, ze czy wyjdzie pozytywny czy nie i tak nie rozwieje żadnych watpliwości. Chyba miałam potrzebę na coś nasikać żeby się uspokoić i usnąć wreszcie, czułam się z tym jak idiotka ;p Negatywny, poszłam spać, rano pi
mąż kupił Pink test - negatywny.
Koniczyna82
Ja nie mialam transferu po stymulacji i po pierwszym krwawieni okresu nadal brak 48 dni minelo bylam u lekarza i powiedzial ze nie bd wywolywac miesiaczki tylko starujemy z wyciszeniem 5 stycznia mam te tzw. Zadrapanie macicy/ endometrium i miesiaczka i crio
Dzięki. Trzymam kciuki. No zobaczymy co tam u mnie się nawywija. W sumie teraz sobie myślę, że może obecne moje nerwy przedokresowe są. Wczoraj teściowa mi życzyła przy opłatku żeby spełniły się nasze plany z dzieckiem. No i nie wytrzymalam i odpowiedziałam, ze ja sobie od tygodnia życzyłam żeby nikt nie wpadł na pomysł żeby wyjechać mi z tymi życzeniami w święta (ona jedna nie wie o in vitro na razie ze względu na mega wtrącający się charakter, obawiam się że bym nie raz nie dała się rady ugryźć w język jak by wiedziała. Chyba dlatego, ze mam żal o to, ze ona całkiem serio uważa Kaczyńskiego za zbawcę narodu aż mną trzęsie jak o tym myślę). No ale mimo wszystko niezła zołza ze mnie, trochę żałuję bo sprawiłam przykrość a chciała dobrze.
PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio
Ewunka
U mnie z 5 markerów narazie wyświetla się LDH jest dobry znaczy w normach. Reszta wyników będzie pewnie we wtorek bo święta a badania sa w trybie zwykłym wiec mają czas do 7 dni na wynik .
Ja nie boje się ze wyniki będą źłe bo jak będą to się wytnie i juz . Ja się boję ze nie pozwolą mi się stymulować przed operacja (bo jakie by teraz nie wyszły wyniki to trzeba to wyciąć ) to będzie 3 operacjia ( no to samo mniej więcej ) w ciągu 14 miesięcy wiec jestem przyzwyczajona. Mam już kreche pod pepkiem nad pepkiem teraz pewnie w pionie. ... niedługo w kolko i krzyżyk będzie można grać na moim bandziołku
Dziękuję dziewczęta za ciepłe myśli w moim kierunku .
Ja nie boje się ze wyniki będą źłe bo jak będą to się wytnie i juz . Ja się boję ze nie pozwolą mi się stymulować przed operacja (bo jakie by teraz nie wyszły wyniki to trzeba to wyciąć ) to będzie 3 operacjia ( no to samo mniej więcej ) w ciągu 14 miesięcy wiec jestem przyzwyczajona. Mam już kreche pod pepkiem nad pepkiem teraz pewnie w pionie. ... niedługo w kolko i krzyżyk będzie można grać na moim bandziołku
Dziękuję dziewczęta za ciepłe myśli w moim kierunku .
Ostatnia edycja:
Ewunka
Dziękuję mam nadzieje ze się dogadaliBo kto wie czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem, nie obserwują zdarzeń i nie spełniają marzeń... Dziewczyny, oby każda z Was w tych dniach i w najbliższym roku przekonała się o prawdziwości tych słów. Szczególne uściski i życzenia imieninowe dla Ewunki, mój Anioł Stróż już gadał z Twoim
Ewunka
sunrisea
Pewnie nie możesz się doczekać. Mi się spóźnił kilka dni że stresu . Nie mogłam się go doczekać i przygotowań do crio ..Dzień dobry. Czy jakaś dobra duszyczka mi odpowie? Ponawiam pytanie. Czy bardzo spóźniał się wam okres, nie to pierwsze krwawienie po stymulacji tylko miesiąc poźniej? I szczególnie pytam o to dziewczyny, które transferu nie miały po danej stymulacji.
U mnie dzis 36dc, w życiu nie miałam takiego długiego. I co jakiś czas kłuje mnie jeden jajnik, denerwuje się, zecoś się pokrzaczyło w moim ciele.
reklama
sunrisea
27 betaWitajcie !!
Koniczynka poczekaj na pewno ktos ci doradzi ,teraz nie wszyscy sa w domach ....
Ja niestety niewiem
Milego dnia wszystkim!!! Sunrise z tego wszystkiego nie dala znac wynikiw bety a miala wczoraj wiec sunrisea trzymam caly czas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: