balątko
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być ok dziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być ok dziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
Śliczny [emoji173][emoji173][emoji173]Hej dziewczyny ostatnio nie mualam czasu Was czytać. Dla tych, które mnie pamiętają.
Urodziłam 8.12.16 przed terminem. Gabrys ważyl 3350g i mierzy 55 cm
Piękny bobas śliczne imię !Hej dziewczyny ostatnio nie mualam czasu Was czytać. Dla tych, które mnie pamiętają.
A wiec glukoze mam w porzadku
A wiec glukoze mam w porzadku
na czczo 74
po 1 godz 120
po 2 godz 117
Super mamusiu gratulujęDziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być ok dziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
Super kurcze a ja na czczo miałam 62 i bałam się ze za małoA wiec glukoze mam w porzadku
na czczo 74
po 1 godz 120
po 2 godz 117
Nic mi nie dała kazała w środę przyjechać na USG, zdziwiła się, że tak słabo zareagowałam na leki. Powiedziała, że ma nadzieję, że te dwa urosną i będą chociaż 4. Mówiła, że nawet przy dwóch zrobią mi punkcję, ale zastanawiam się czy jest sens wogóle
Hej dziewczyny ostatnio nie mualam czasu Was czytać. Dla tych, które mnie pamiętają.