balątko
Fanka BB :)
Dziękuje kochanaBalatko[emoji110]️[emoji120]....za rosnace pecherzyki!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje kochanaBalatko[emoji110]️[emoji120]....za rosnace pecherzyki!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy 2 blastki zamrożone... gorzej że lekarz mi odpisał że do crio miesiąc przerwy...
Mamy 2 blastki zamrożone... gorzej że lekarz mi odpisał że do crio miesiąc przerwy...
Cześć dziewczyny,
mam doła strasznego...dziś byłam na 1 USG od punkcji...dziś mam 6 dzień stymulacji i niestety słabo bardzo...lewy jajnik wogóle nie podjął pracy a na prawym mam tylko dwa pęcherzyki i dwa bardzo malutkie Pani doktor powiedziała, że ma nadzieję że jeszcze urosną
Nie wiem co teraz
A ja po wizycie. Wszystko ok. Wynikow dalej nie ma ale jutro to juz na pewno maja byc I lekarz zadzwoni. Co do rodzaju podejscia to mi powiedzial, ze u mnie zupelnie bez znaczenia czy cykl sztuczny czy naturalny, ze mozemy robic jak wolę ale na sztucznym logistycznie latwiej.
Dziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być ok dziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
Gratulacje!!!!Dziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być ok dziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
To jeszcze grudzień czy styczeń tak jak ja?
Nic mi nie dała kazała w środę przyjechać na USG, zdziwiła się, że tak słabo zareagowałam na leki. Powiedziała, że ma nadzieję, że te dwa urosną i będą chociaż 4. Mówiła, że nawet przy dwóch zrobią mi punkcję, ale zastanawiam się czy jest sens wogólePimponowa bardzo mi przykro,ale macie Yeti ( [emoji12] ) wiec styczeń bedzie wasz a szybciutko zleci tylko bądź dobrej myśli
No troszkę słabo, ale jeszcze maja pare dni na nadrobienie, a bierzesz jakieś leki? Zwiększyła Ci dawki?
To jeszcze grudzień czy styczeń tak jak ja?
Gratulacje,ciesz sie tym szczęściem i wierz !!!!
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio