reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja i przed ciążą nie jadłam i teraz tez nie wiem od czego to zależy :) Mam wielki brzuch a jedzenie na siłę musze wciskać bo tak mnie męczy zgaga i refluks ze juz dwa razy w nocy mało się nie udusilam i juz nic nie działa na szczęście jutro mam wizytę to popytam doktorka co mogę jeszcze wziąść bo o szaleć można
Oj, znam ten ból [emoji52]
Soda i mleko też nie pomagają?
Mnie w pierwszej ciąży na zgagę zawsze pomagało mleko krowie. Od lutego nie piję mleka, więc w tej ciąży ratuję się sodą. Działa na krócej niż mleko, ale działa.

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pimponowa
Przykro mi :(

Ja dzisiaj byłam na niespodziewanej bezpłatnej :-p wizycie w klinice i okazało się że lekarz zalecił crio w przyszłym cyklu ale mam się pojawić na podgladanku za 14 dni mojego endometrium i wtedy podejmie decyzję co robimy.

Mam zamrożone 2 zarodki ale nie wiem czy mogę wziąść jeden a drugi zamrozić? Był ktoś w takiej sytuacji?

To masz nie zaciekawa sytuacje z ta zgaga dla mnie wystarcza jeszcze renni. Jak dobrze pamietam to ewelin86 miala tez taki proplem ze zgaga i polecala jakies mleczko do picia tylko nie pamietam nazwy. Moze napisz do niej.
Mam mleczko z apteki ale nie działa na mnie wogule a do tego jest w smaku straszne jak zjem rennie i pije cały dzień i w nocy tez mleko bez laktozy 1,5% to jako tako da się funkcjonować byle się nie schylac, zapytam jutro co lekarz powie

Może jak w końcu będę w tej ciąży to przynajmniej dowiem się co to właściwie jest zgaga, bo znam tylko z teorii. A prawdę mówiąc ciekawi mnie jak to jest, rozkminiam to przy reklamach "Reni" ;) Mam 35 lat i nigdy nie miałam...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Może jak w końcu będę w tej ciąży to przynajmniej dowiem się co to właściwie jest zgaga, bo znam tylko z teorii. A prawdę mówiąc ciekawi mnie jak to jest, rozkminiam to przy reklamach "Reni" ;) Mam 35 lat i nigdy nie miałam...

Ja mam 33 i tez nigdy nie miałam i w ogóle nie życzę Ci zgaga i nie chciej jej mieć bo to masakra dziś w nocy tak mi poszło kwasem ze wpadło nie tam gdzie trzeba i bylabym się udusila dobrze ze wymiotowac mi się chciało przez ten smak kwasu to szybko odzyskałam oddech do tego pełny pęcherz i M miałby co sprzątać a ja godzinę do chodziłam do siebie

Taki żarcik oczywiście, współczuję Rybko...

:) życzę Ci ciaxy tak bez problemowej jak ja mam choć zagrożona jest to reszta ksiazkowo piękna poza zgaga oczywiście wszystkim bym takiej życzyła bez plamien bólów z wynikami krwi i moczu idealnymi itd gdybym teraz nie miała bliźniaków tylko jednego bobasa to chciałabym jak najszybciej być w drugiej ciąży ale teraz przy dwóch na raz to jednak od czekam ale nie wykluczam ze chciałabym jeszcze dxiewczynke taka się zrobiłam zachlanna; ) Dziewczyny wszystkim wam życzę ciąży i za wszystkie kciuki mocno trzymam choć mało się udzielam

reklama
Ja mam 33 i tez nigdy nie miałam i w ogóle nie życzę Ci zgaga i nie chciej jej mieć bo to masakra dziś w nocy tak mi poszło kwasem ze wpadło nie tam gdzie trzeba i bylabym się udusila dobrze ze wymiotowac mi się chciało przez ten smak kwasu to szybko odzyskałam oddech do tego pełny pęcherz i M miałby co sprzątać a ja godzinę do chodziłam do siebie
Rany Julek No to rzeczywiście atrakcje...

Do góry