Myśle ze jeśli masz możliwość to zawsze lepiej zostać .Cześć Dziewczyny widze że tu już po malutku same Mamusie zostaną to super oby tak dalej mam pytanko może troszkę głupie ale mam mały dylemat . Jutro będę dzwoniła do kliniki umawiać się na crio i będzie to między 27-28.12 i zastanawiam się czy mogę zaraz po transferze jechać pociągiem do domu z Białegostoku do Szczecina czy może lepiej zostać jeden dzień w hotelu polezec i wyruszyć w następnym dniu ?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Fusun
Fanka BB :)
Jogo, trzymam kciuki za zapłodnienie, transfer, ciążę i szczęśliwy poród za 9 miesięcy. A co do samopoczucia po punkcji to różnie bywa. Ja miałam 4 punkcje,a tylko po jednej czułam się fatalnie. Ale wtedy hiperka mi się rozkręcała. Dostałam Dostinex i przeszło. A Ty nie masz przypadkiem hiperki?
Jeśli chodzi o mnie to tak - po tym wszystkim najgorszym co mnie spotkało, doczekałam się w końcu córeczki. Jest cudowna i wynagradza mi wszystko. Co nie znaczy oczywiście, że kiedykolwiek pogodzę się ze stratą dziewczynek moich kochanych.
Jeśli chodzi o mnie to tak - po tym wszystkim najgorszym co mnie spotkało, doczekałam się w końcu córeczki. Jest cudowna i wynagradza mi wszystko. Co nie znaczy oczywiście, że kiedykolwiek pogodzę się ze stratą dziewczynek moich kochanych.
Tak, bierze się później lutinus/luteinę. A jeśli chodzi o dzień cyklu to zależy kiedy u Ciebie występuje naturalnie owulacja. Np. ja mam owulację ok. 17 dc, więc moja Pani dr mówiła żeby na monitoring do krio umówić się na 14-15 dc.Rustynka
Dziękuję za odpowiedź a w którym dniu cyklu powinnam się udać do lekarza ok 12 lub 13? Czy wcześniej? I czy na cyklu naturalnym bierze się później lutinus?
Mawila
Dobry wieczór ciociunie jestem mały kropek. Mam 8 mm i bije mi serduszko [emoji173]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Super gratulacje :-) za którym razem udało Ci się?Dobry wieczór ciociunie jestem mały kropek. Mam 8 mm i bije mi serduszko [emoji173]
Mawila
Trzeci transfer okazał się trafionySuper gratulacje :-) za którym razem udało Ci się?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dobry wieczór ciociunie jestem mały kropek. Mam 8 mm i bije mi serduszko [emoji173]
Witaj kropeczku ciocia Peugeotka bardzi czekala na ciebie
Rosnij zdrowo!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kropelka30
Gratuluje Piękny Bąbelek!!!!Dobry wieczór ciociunie jestem mały kropek. Mam 8 mm i bije mi serduszko [emoji173]
Podziel się: