Super wiadomość zaciskam kciuki za twojego kropka[emoji6]Dobry wieczór ciociunie jestem mały kropek. Mam 8 mm i bije mi serduszko [emoji173]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomość zaciskam kciuki za twojego kropka[emoji6]Dobry wieczór ciociunie jestem mały kropek. Mam 8 mm i bije mi serduszko [emoji173]
Ja na 5 sierpnia a jak jak sie ciesze wariuje ze szczescia! Kreatola dopisz mnie proszę na 29.12 na wizytę podglądania maluszka czułam Wasze kciuki mocno zaciśnięteMawila ale się cieszę [emoji2][emoji2] na kiedy masz termin? Ja na 3 sierpnia.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale Cię rozumiem [emoji5] szybko masz kolejną wizytę, ja mam dopiero 9 stycznia.Ja na 5 sierpnia a jak jak sie ciesze wariuje ze szczescia! Kreatola dopisz mnie proszę na 29.12 na wizytę podglądania maluszka czułam Wasze kciuki mocno zaciśnięte
BETOWANIE 1 - 24 grudnia , dziękujęTrzymamy kciuki za piękne widoki w czasie wizyty, udaną punkcję i dobre wiadomości w czasie konsultacji!
Cierpliwości dla wszystkich oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* [emoji173]
Już grudzień - kobietki, to bedzie nasza zima. Niech bedzie szczesliwsza od lata i jesieni razem wziętych owocna w kolejne ciaze! Ruszamy do boju po nasze szczescia.
Listopad zakonczony pozytywnymi wiadomościami forum odczarowane ciąg dalszy pozytywnych wiadomości
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :*
Grudzień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie działo
15: mawila - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
15: jogo - pukncja
15: ema51 - konsultacje u genetyka
16: margaretka35 - konsultacje
19: ziółko86 - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
20: rybka14 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: Kropelka30 - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
22: liczka - betowanie 1
28: BeataWarszawa - badania prenatalne 1
28: kreatola - wizyta kontrolna w instytucie badań prenatalnych
2017
09.01 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.01 - rybka14 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05.01 - rustynka - badania prenatalne 1
10.01 - jeera86 - początek stymulacji
12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
))))))))))))))))))))))))))) gratulacje!!!!!!!!!Dobry wieczór ciociunie jestem mały kropek. Mam 8 mm i bije mi serduszko [emoji173]
Oj uczę się codziennie :-) naturalny to tako jak ja będę podchodzić w styczniu, że podaje lek w 2 dniu i po @ podają? może to jest głupie pytanie ale naprawdę jestem w tym wszystkim tak głupia robię wszystko co mi mówiła i 20 razy pytam znowu o to samo. I mówię do męża pamiętaj co dr. mówi bo ja wyjdę i tak nic nie będę wiedziała i teraz cały czas jego męczę
Rustynka
Dziękuję za odpowiedź a w którym dniu cyklu powinnam się udać do lekarza ok 12 lub 13? Czy wcześniej? I czy na cyklu naturalnym bierze się później lutinus?
Mi moja Pani doktor kazała brać luteinę po kriotransferze. Najwyraźniej zależy to od lekarzaJa byłam 15 dnia ale lekarz kazał robić testy owu ale to z tego względu że miał wtedy urlop .Myślę że 12 dzień cyklu będzie ok i tak co dwa dni będziesz jeździć na podgląd .Po transferze zero leków bo będzie naturalnie wytwarzane ciałko żółte.
Ja tylko nospe bralam na 3 dni przed i trzy dni po przeciw skurczom i do tego magnez.
Mi moja Pani doktor kazała brać luteinę po transferze. Najwyraźniej zależy to od lekarza