reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój to samo. Ale musimy być dobrej myśli i pamiętać, że to tylko statystyka.

Na płycie tylko zdjęcia, więc Ci nie powiem, jak u mnie z tym przepływem.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za sprawdzenie:)
No mnie mam nadzieje ten genetyk uspokoi... Byle do czwartku. Tylko az na 19:30 mam wizyte...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie wczoraj trochę pobolewały jajniki, ale było to prawie niewyczuwalne. Ogólnie ze strony jajników nie miałam żadnych dolegliwości, nawet w trakcie stymulacji. Mam tylko bolące piersi i nic poza tym. Betę mam w planie robić 22 grudnia. Nie lubię za wcześnie testować. A Ty?
Piersi bola od leków wiec nie ma co nim sie sugerowac zbytnio ja podczas 2 pierwszymi podejsc tez zwracalam uwage na ich bol ale przy 3 razie gdzie nie bylo transferu bo zaden zarodek nie dotrwal do 5 dnia a piesi i tak bolały zrozumialam ze to działanie lekow [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

ambicja1987
To super a tak nie chciałaś iść na bete a jest super gratuluję
Ja natomiast popłacze sobie trochę bo mój wynik to 0,48 :'( :'( :'(

Będzie dobrze!
A jaki wynik Ci źle wyszedł?

Usg cale ok ryzyko trisomii niskie...
Tylko 2 dni po zadzwonil lekarz robiacy badanie ze wyniki krwi sa niskie. Ze niby wg niego nie rzutuje to na genetyke po dobrym usg ale moze przekladac sie na jakies problemy w ciazy. Tyle ze wynikow nie podal bo sa do odbioru u genetyka...
Zastanawiam sie po co w takim razie dzwonil jak juz i tak wizyte u genetyka mialam umowiona...
Po tym telefonie wlasnie zaczelam sie stresowac i sprawdzac co moglo byc nie tak...

Usg cale ok ryzyko trisomii niskie...
Tylko 2 dni po zadzwonil lekarz robiacy badanie ze wyniki krwi sa niskie. Ze niby wg niego nie rzutuje to na genetyke po dobrym usg ale moze przekladac sie na jakies problemy w ciazy. Tyle ze wynikow nie podal bo sa do odbioru u genetyka...
Zastanawiam sie po co w takim razie dzwonil jak juz i tak wizyte u genetyka mialam umowiona...
Po tym telefonie wlasnie zaczelam sie stresowac i sprawdzac co moglo byc nie tak...

To faktycznie nie wiem, po co Cię stresują...
Trzymaj się dzielnie. Będzie dobrze!
I znowu czekanie...

reklama
Do góry