Jaskolcia
Fanka BB :)
Dopisuję do stopkiA czemu nie piszesz swoich wyników. ? Czy ja ich nie widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopisuję do stopkiA czemu nie piszesz swoich wyników. ? Czy ja ich nie widzę
Dopisuję do stopki
Hiperka to jest to czego najbardziej się obawiam dzisiaj jest mój m. to jeszcze ok ale jutro zostane sama w domu z 4 letnią córką co ja zrobię jak będę tak zdychać :'(
Ja miałam po pierwszej punkcji straszne mdlosci, do końca dnia. Bez hiperki.Hiperka to jest to czego najbardziej się obawiam dzisiaj jest mój m. to jeszcze ok ale jutro zostane sama w domu z 4 letnią córką co ja zrobię jak będę tak zdychać :'(
ja klikam na swojego nicka na górze, rozwija się lista i tam jest sygnaturaGdzie to można wpisywać? Ja pisze na appce i nie widzę tego [emoji22]
A brzuch Ci rośnie?wspolczuje bo ja dosłownie umierałam 7 dni i teraz czuje ze okres mi sie zbliża i drugi dzień chce sie żyć ale dalej chodzę jak babuszka,ale moze to skutki uboczne narkozy
I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony
Tak pierwszy leczył mojego męża, ale jest tez dobrym ginekologiem. Drugi mnie, jestem jeszcze przed transferem, ale mam same dobre odczucia. Podobno dobrzy specjaliści to także dr AH i AS No i tak jak pisał ktoś wyżej profesor.Hej, dzieki a masz z nimi jakies doswiadczenie ??
Aaaaa a ja na telefonie tego nie widzę .Dopisuję do stopki
Mdłości mam zawsze po punkcji zawsze po biorę tez kroplowke ze renitidina na 2 dzień jestem jak nowa. .. no albo prawie nowaDziewczyny miałyście mdłości po punkcji bo ja już niewyrabiam sama niewiem co mam ze sobą zrobić :'(