Pixie_Dixie
Fanka BB :)
ja klikam na swojego nicka na górze, rozwija się lista i tam jest sygnatura
Aaaaa a ja na telefonie tego nie widzę .
Na tel to chyba nie działa [emoji58]
I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja klikam na swojego nicka na górze, rozwija się lista i tam jest sygnatura
Aaaaa a ja na telefonie tego nie widzę .
Dziewczyny dolnośląskie.
Invicta którego lekarza polecacie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak zmieniacie klinikę? Macie jakis plan?
I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony
Poki co nie mamy pieniędzy na kolejne podejście. Niestety.
Pojedziemy do invicty na rozmowę.
Zobaczę jaki oni bedą mieć plan na nas.
Najpierw Kariotypy.
My tam na jednej wizycie byliśmy u M Jakubow zrobił dobre wrażenie i jest tez chyba endokrynologiem?ale mówię to była jedna wizyta,a co do kariotypem to w ogóle nie mieliście? Czy skończyła Wam sie ich ważność?
I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony -Hiperka [emoji30]
My tam na jednej wizycie byliśmy u M Jakubow zrobił dobre wrażenie i jest tez chyba endokrynologiem?ale mówię to była jedna wizyta,a co do kariotypem to w ogóle nie mieliście? Czy skończyła Wam sie ich ważność?
I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony -Hiperka [emoji30]
Hej Kochane. Mi się udało dziś lekarz potwierdził 6 tydzień,byle by wszystko poszło w dobrym kierunku. Teraz tylko za muszę znaleźć lekarza prowadzącego w swoim mieście. Czy uważacie że mogę liczyć na zwolnienie? Mam ciężkie warunki pracy a nie wiem czy lekarz się zgodzi? Jak myślicie?
Kariotyp nie ma daty waznosci.
Niestety nie robiliśmy przed 1 invitro.......
[emoji58][emoji58][emoji58]
No właśnie dobrze by było jeszcze endokrynologa mieć w razie wu....
zobaczymy.
Myślę ze jak powiesz ze jesteś po in vitro to na pewno. Ja się kiepsko czuję mimo że to dopiero 13 dpt. Jak tak będzie po weekendzie to też biorę zwolnienie.Hej Kochane. Mi się udało dziś lekarz potwierdził 6 tydzień,byle by wszystko poszło w dobrym kierunku. Teraz tylko za muszę znaleźć lekarza prowadzącego w swoim mieście. Czy uważacie że mogę liczyć na zwolnienie? Mam ciężkie warunki pracy a nie wiem czy lekarz się zgodzi? Jak myślicie?