reklama
Mawila
Fanka BB :)
No to mnie uspokoilyscieMnie też boli krzyż, tylko nie wiem czy to przypadkiem nie jest od tego, że się mniej ruszam.
Dziś mnie lekko boli podbrzusze, a tak ogólnie to czasem czuje kłucie, czasem coś ciągnie, ale mam wrażenie, że rzadziej niż na początku.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
ambicja1987
Cześć Dziewczyny , troszkę nie pisałam ale w sumie nie ma o czym ... czzekam na II podejście .Wszystkie macie tyle badań , tyle zaleceń a ja NIC , troszkę mnie to martwi i dlatego zadzwoniłam do INVICTA GDAŃSK i umówiłam się na bezpłatną konsultację po niepowodzeniu ( mają teraz taką promocję ) Jestem umówiona już na II podejście w mojej poprzedniej klinice ale jakoś tak , nie czuję abym była na to gotowa ( nie mam zleconych żadnych nowych badań - jedynym ustaleniem jest to że będę miała tym razem długi protokół) a wiec umówiona jestem na konsultację 27.12 do dr Piotra Głodka - z opinii w necie wynika że to jest niezaprzyjemny i takie tam - dziewczyny które chodzą lub chodziły do Invicta mozecie kogoś polecić ?? Może bym sie przepisała - choć niewiem czy można bo konsultacja za free i może tylko on, kurcze niewiem - póki co za tydzień odbieram ksero dokumentacji medycznei i z mojej kliniki i może dowiemy się w końcu jakie nasienie miał moj M w tym podejsciu ...Proszę poradzcie
Hej, ja polecam dra Mariusza Ł. i Krzysztofa Z. W Invicta jest rrochę jak na taśmie, mają duży przemiał, ale też ogromne doświadczenie i dobry sprzęt...
Hej, ja polecam dra Mariusza Ł. i Krzysztofa Z. W Invicta jest rrochę jak na taśmie, mają duży przemiał, ale też ogromne doświadczenie i dobry sprzęt...
Hej, dzieki a masz z nimi jakies doswiadczenie ??
nieagatka
Nieagatka Dziękuję za odżywkidla Honoraty :*
Nie ma za co
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
A czemu nie piszesz swoich wyników. ? Czy ja ich nie widzęKreatola dopisz mnie proszę na 9.12 na pierwsze USG, dzięki
![Errr :errr: :errr:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/err.gif)
Ewunka
Czy komuś jeszcze poniewiera się monopur po szufladzie
a już go nie potrzebuje
proszę o wiadomość na priw
asiex
Mawila znam to doskonale. Nie boli, to się to się martwię, boli, tak jak dziś, martwię się jeszcze bardziej.No to mnie uspokoilysciedzięki
jak mnie boli to się martwię ale w sumie jak nic nie czuję to też źle.... ehhh nie dogodzisz[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Pixie_Dixie
Kropeczka była ledwo widoczna, kilka milimetrów ale Pani doktor powiedziała ze najprawdopodobniej to TO
Tak bardzo chciałabym usłyszeć juz serduszko.
oprocz tego ogromne przestymulowane jajniki na szczęście brak wolnego płynu w macicy.
A lekarz z Niemiec potwierdził betę w 15 dniu po transferze 1160![]()
Kreatola dopisz mnie prosze na 21 grudzień pierwsze usg![]()
Zagadka rozwiązana [emoji6] gratulacje
Dziewczyny miałyście mdłości po punkcji bo ja już niewyrabiam sama niewiem co mam ze sobą zrobić :'(
Ja miałam [emoji30]ale mam hiperke
I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony
Podziel się: