reklama
Kropelka30
Fanka BB :)
Ziółko ale bierzesz jakis progesteron czy przestałaś?Hej Kropelko, mi powiedzieli dokładnie to samo, więc chyba taka polityka. Nie martw się będzie dobrze, teraz już po prostu musi gratuluje widoku ja muszę czekać do 19-go.
Kropelka30
Pięknie !!!!!Hej Kochane! Zrobiłam dziś betkę..19 dpt 2234
Ewunka
Baaaa pewnie .Mam w lodowce 3 fiolki po 75ml, wazne do 04.2017, chcesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jak to w lodówce te fiolki 75 do mieszania pojedyncze tak .?
To te z tego co wiem mają być poza lodówka bo już zglupiałam
W aptece mówili 75 poza lodówka 600 i 1200 w lodówce .
Jasny gwint jak to w końcu jest .?
Mam jeszcze na dwa dni, potem kazali odstawić. A wizyta dopiero za dwa i pół tygodnia. Stwierdziłam, ze nie będę nic kombinować na własna rękę. Mam nadzieje, ze wiedza co robiąZiółko ale bierzesz jakis progesteron czy przestałaś?
Kropelka30
Ty tez w NL?Mam jeszcze na dwa dni, potem kazali odstawić. A wizyta dopiero za dwa i pół tygodnia. Stwierdziłam, ze nie będę nic kombinować na własna rękę. Mam nadzieje, ze wiedza co robią
nieagatka
Baaaa pewnie .
Ale jak to w lodówce te fiolki 75 do mieszania pojedyncze tak .?
To te z tego co wiem mają być poza lodówka bo już zglupiałam
W aptece mówili 75 poza lodówka 600 i 1200 w lodówce .
Jasny gwint jak to w końcu jest .?
Takie. Mi mowili, ze w lodowce ma byc, moze dlatego, ze stymulacja byla w lecie. Zobacz co pisza - nie zamrazac i nie przkraczac 25C. W lecie to ja w nocy 25C mialam wiec pewnie przez to w lodowce
Daj adres na priv to Ci wysle w przszlym tyg, bo teraz chora jestem i sie z lozka nie ruszam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila
Bardzo ładna beta!Hej Kochane! Zrobiłam dziś betkę..19 dpt 2234
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
asiex
W poniedziałek rozmawiałam na temat progesteronu z moją doktor i powiedziała, że do wizyty serduszkowej mam brać tak jak teraz, tj. 3x1 lutinus, a po tej wizycie zejdziemy do 2x1 i tak chyba do 12 tygodnia.
Dziś poszłam zrobić betkę, ale wyniki miały być dopiero po 15-stej, więc o wyniku dowiedziałabym się dopiero jutro. Na szczęście zadzwoniła do mnie pielęgniarka z kliniki, do której miałam zadzwonić po pierwszej becie, ale zapomniałam Nakrzyczała na mnie, ale w żartach, że ja tu w ciąży jestem i nic im nie daję znać Powiedziała, że mam być spokojna, bo przyrosty są ładne, no i dzięki niej dowiedziałam się przed 15-stą jaki jest wynik
Dziś poszłam zrobić betkę, ale wyniki miały być dopiero po 15-stej, więc o wyniku dowiedziałabym się dopiero jutro. Na szczęście zadzwoniła do mnie pielęgniarka z kliniki, do której miałam zadzwonić po pierwszej becie, ale zapomniałam Nakrzyczała na mnie, ale w żartach, że ja tu w ciąży jestem i nic im nie daję znać Powiedziała, że mam być spokojna, bo przyrosty są ładne, no i dzięki niej dowiedziałam się przed 15-stą jaki jest wynik
Podziel się: