reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie też się udało za pierwszym razem.
Został nam 3 mrozaczki

A propo mówienia szefowi o ciąży. Moja wie że się staram o dziecko ale wie to już od bynajmniej od 2 lat i teraz jak w tę ciążę zaszłam okazało się w sumie w tym tygodniu że poza mną są jeszcze 3 dziewczyny w ciąży jedna w 15 tyg. kolejna w 7 ja w sumie już w 7 i jeszcze jedna w 6 . Moja szefowa zawału dostanie . Dwie z nich już jej powiedziały, ja wczoraj miałam szkolenie po szkoleniu teatr, po teatrze wyjście do klubu i oczywiście pytanie Justyna co ty nic nie piłaś? No nie . A co nie możesz? Tak nie mogę tylko ona myśli że ja hormony biorę i mówi to jest Ci wybaczone
A tak na serio muszę jej powiedzieć bo trzeba pomyśleć o reorganizacji zespołu i przeszkodzić ludzi co proste nie będzie.

A ogólnie te dwa dni były mega męczące pokryło ni się szkolenie z tą imprezą i padam na pyszczek.
Za szybko wszystko i brzuszek boli ale na szczęście już w domku odpoczywam.

Dziś koleżanka z pracy mówiła, że co chwilę ktoś przychodzi do naszego pokoju i pyta co się stało z Asią. Chwilę przed moim chorobowym inna dziewczyna była na zwolnieniu przez 3 tygodnie, bo złapała jakąś straszną grypę więc w teorii mnie też to dopadło:errr:

Dziewczyny wczoraj zrobiłam test (w zasadzie trzy) w 8 dpt i wszystkie pozytywne :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dziś powtórzyłam i tez są dwie śliczne kreseczki:laugh2::laugh2: dzwoniłam do kliniki i przełożyli mi betę na poniedziałek 28.11. Tak strasznie boje sie cieszyć ale nie umiem inaczej:laugh2: trzymajcie kciuki. Ja mocno trzymam za nas wszystkie :):)

Dziewczyny wczoraj zrobiłam test (w zasadzie trzy) w 8 dpt i wszystkie pozytywne :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dziś powtórzyłam i tez są dwie śliczne kreseczki:laugh2::laugh2: dzwoniłam do kliniki i przełożyli mi betę na poniedziałek 28.11. Tak strasznie boje sie cieszyć ale nie umiem inaczej:laugh2: trzymajcie kciuki. Ja mocno trzymam za nas wszystkie :):)
Super! Będzie dobrze, zobaczysz! ![emoji4]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki za wysoką betę i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim czekającym na badania! Miłego, pozytywnego dnia dla wszystkich!

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

26: mawila - betowanie 1

28: CzarnaInka - betowanie 1
28: Pixie_Dixie - wizyta w klinice (nt. zarodków)
28: ziółko87 - betowanie 1
28: mawila - betowanie 2
30: dora2016 - betowanie 1
30: kropelka30 - betowanie 1
30: milagors - criotransfer

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
3: milagors - betowanie 1
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
5: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
6: milagors - betowanie 2
7:ema51 - badania prenatalne
9: Ewunka -wizyta w drugiej klinice
10: milagors - betowanie 3
12: kreatola - badania prenatalne 1
13: bonia86 - usg jajników i rozpoczęcie stymulacji
13 (16:30) rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: koniczyna82 - wizyta przed stymulacją
14: ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
16:margaretka35 - konsultacje
19:ewelin86 - termin cc: witamy na swiecie ukochanego synka
21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę

2017

12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
❤❤❤❤❤

Ostatnia edycja:

Z moich znjomosci jeszcze tak nue bylo ze test pozytyw I brak ciazy .......
Tak wiec pocichu gratuluje mamusiu ,teraz naj wizyta serduszkowa,bedzie wszustko dobrze
Gorace pozdrowki!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki za wysoką betę i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim czekającym na badania! Miłego, pozytywnego dnia dla wszystkich!

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

26: mawila - betowanie 1

28: CzarnaInka - betowanie 1
28: Pixie_Dixie - wizyta w klinice (nt. zarodków)
28: ziółko87 - betowanie 1
30: dora2016 - betowanie 1
30: kropelka30 - betowanie 1
30: milagors - criotransfer

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
3: milagors - betowanie 1
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
5: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
6: milagors - betowanie 2
7:ema51 - badania prenatalne
9: Ewunka -wizyta w drugiej klinice
10: milagors - betowanie 3
12: kreatola - badania prenatalne 1
13: bonia86 - usg jajników i rozpoczęcie stymulacji
13 (16:30) - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: koniczyna82 - wizyta przed stymulacją
14: ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
16:margaretka35 - konsultacje
19:ewelin86 - termin cc: witamy na swiecie ukochanego synka
21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę

2017

12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
❤❤❤❤❤

Hej ten termin wizyty to chyba mój ;-)
13 (16:30) - wizyta u gin prowadzącego ciążę

reklama
Do góry