gosia321
Fanka BB :)
Grat
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje
Dziewczyny czy przyrost na tym etapie jest poprawny? Moja doktor jest bardzo zachowawcza i nigdy nie wiem czy jest ok[emoji53]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Zosiu w ciazy go juz przyjemne bole
Zarodek 3-dniowy, dziś jest 13 dpt. Dwa dni temu było 113Ilu dniowy zarodek i jaka byla poprzednia?
Mi sie wydaje ze przyrost jest dobry. W razie co na necie jest kalkulator przyrostu bety. Wprowadzasz dane. On wylicza procent i interpretujeZarodek 3-dniowy, dziś jest 13 dpt. Dwa dni temu było 113
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje
Sprawdziłam, pokazuje, że przyrost jest w normieMi sie wydaje ze przyrost jest dobry. W razie co na necie jest kalkulator przyrostu bety. Wprowadzasz dane. On wylicza procent i interpretuje
GratulujeSprawdziłam, pokazuje, że przyrost jest w normie