reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry wszystkim:)
U mnie dzis 12 dpt- test walnęłam z samego rana i są nadal dwie krechy ;)

Dora2016 wiem jak łatwo jest oszalec wsłuchując sie w swoj organizm. Ja tez nie dosypiam, wstaje bardzo wczesnie, łażę bez sensu po domu i szukam zajęcia.
Ciesz sie ze nie masz bolu, mnie moje bóle troche przerażają bo zaciskają mnie aż nieraz mam wytrzeszcz a mój chłopak wpada od razu w panikę jak widzi ze trzymam sie za brzuch.
To ze u Ciebie to łagodniej przebiega jeszcze nic nie znaczy!!!! Wyluzuj, zrób sobie herbatę i nie myśl tak duzo. To czekanie jest straszne...moim zdaniem najgorszy etap in vitro.

Oooo to zaszalalyscie tam w pracy :D

No i to grubo. U nas szefowa nie ma partnera , męża i dzieci swoich też raczej nie będzie mieć. Więc ciężko jej przełknąć takie wiadomości.
Ale rozumiem też taką kolej rzeczy.
Natomiast na 18 dziewczyn z naszego zespołu 4 w ciąży tak to jeszcze nie było :rolleyes:
Najgorsze jest to że osoby te odpowiedzialne są za ciężkie tematy i nie lada wyzwaniem będzie kogoś tego nauczyć.

Dziękuję Wam Dziewczyny za słowa otuchy. Postaram się nie oszalec. Kto, jak nie Wy mnie zrozumiecie :-) Zrobiłam sobie herbatę, popłakałam chwilę i uratowałam moja kotkę, bo zaczepila się w zabawkę ;-) A dzisiaj chyba pójdę na spacer, tak zaszaleje. Chyba to siedzenie w domu mnie tak dobija.
A wszystkim z pozytywnym testem gratuluję!!!! To chyba najpiękniejszy prezent na święta zobaczyć dwie krechy.

IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11

reklama
Do góry