asiex
Fanka BB :)
Będzie dobrze!!Ja idę jutro rano! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! [emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze!!Ja idę jutro rano! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! [emoji14]
Nie stresuj sie trzymam kciuki za wysoką betęBędzie dobrze!!
Oczywiscie i za Ciebie Asiex tez ale miało byc do MawiliNie stresuj sie trzymam kciuki za wysoką betę
Juz trzymamJa idę jutro rano! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! [emoji14]
Trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja idę jutro rano! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! [emoji14]
Zarodek 3-dniowy, dziś jest 13 dpt. Dwa dni temu było 113
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Trochę się przestraszyłam, że za mało, bo ta moja doktor tak bez entuzjazmu podeszła, ale ona podobno taka jest, jest zadowolona dopiero po pierwszym usg, a ono dopiero za jakieś dwa tygodnie.No to mega dobrze jest!!
To nie fart to zasługa pierogów z kapusta i ananasa1udane ivf to zawsze fart s ty podwojny))
Ja tez 1udane i 21 Tydz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie fart to zasługa pierogów z kapusta i ananasa