reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie też się udało za pierwszym razem.
Został nam 3 mrozaczki

A propo mówienia szefowi o ciąży. Moja wie że się staram o dziecko ale wie to już od bynajmniej od 2 lat i teraz jak w tę ciążę zaszłam okazało się w sumie w tym tygodniu że poza mną są jeszcze 3 dziewczyny w ciąży jedna w 15 tyg. kolejna w 7 ja w sumie już w 7 i jeszcze jedna w 6 . Moja szefowa zawału dostanie . Dwie z nich już jej powiedziały, ja wczoraj miałam szkolenie po szkoleniu teatr, po teatrze wyjście do klubu i oczywiście pytanie Justyna co ty nic nie piłaś? No nie . A co nie możesz? Tak nie mogę tylko ona myśli że ja hormony biorę i mówi to jest Ci wybaczone
A tak na serio muszę jej powiedzieć bo trzeba pomyśleć o reorganizacji zespołu i przeszkodzić ludzi co proste nie będzie.

A ogólnie te dwa dni były mega męczące pokryło ni się szkolenie z tą imprezą i padam na pyszczek.
Za szybko wszystko i brzuszek boli ale na szczęście już w domku odpoczywam.
Oooo to zaszalalyscie tam w pracy :D

reklama
Dziewczyny wczoraj zrobiłam test (w zasadzie trzy) w 8 dpt i wszystkie pozytywne :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dziś powtórzyłam i tez są dwie śliczne kreseczki:laugh2::laugh2: dzwoniłam do kliniki i przełożyli mi betę na poniedziałek 28.11. Tak strasznie boje sie cieszyć ale nie umiem inaczej:laugh2: trzymajcie kciuki. Ja mocno trzymam za nas wszystkie :):)
Gratuluje :)

Mawilla kciuki zacisniete :)✊✊✊
Ale sypia sie pozytywne informacje :)
Jednak mialam troche racji ze jesienia bedzie sie dzialo :)
Szkoda ze u mnie nie bylo tak szczesliwie ale nic to kiedys i dla mnie zaswieci slonce :)

Milej soboty kochane

Dziewczyny wczoraj zrobiłam test (w zasadzie trzy) w 8 dpt i wszystkie pozytywne :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dziś powtórzyłam i tez są dwie śliczne kreseczki:laugh2::laugh2: dzwoniłam do kliniki i przełożyli mi betę na poniedziałek 28.11. Tak strasznie boje sie cieszyć ale nie umiem inaczej:laugh2: trzymajcie kciuki. Ja mocno trzymam za nas wszystkie :):)
Ale super!!! Będzie dobrze [emoji1]

IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11

A ja mam kryzys :-( Coś czuję, że u mnie tak nie będzie. Nie mogę spać, wczoraj wstałam juz o 6.30, dzisiaj tez kolo 7 i chodzę i myślę. Nic nie czuję. Dzisiaj nawet brzuch nie pobolewa, ani jajniki, ani nawet głowa! A jak nic nie czuję, to mam wrażenie, że tam się nic nie dzieje, że pozamiatane.

A ja mam kryzys :-( Coś czuję, że u mnie tak nie będzie. Nie mogę spać, wczoraj wstałam juz o 6.30, dzisiaj tez kolo 7 i chodzę i myślę. Nic nie czuję. Dzisiaj nawet brzuch nie pobolewa, ani jajniki, ani nawet głowa! A jak nic nie czuję, to mam wrażenie, że tam się nic nie dzieje, że pozamiatane.

Kochana, brak objawów nic nie znaczy, naprawdę.
Wiem, że to niepokojące i chętnie czujemy cokolwiek, żeby wiedzieć, że coś się dzieje, ale objawy nie są konieczne.
Nie poddawaj się i nie dopuszczaj do siebie negatywnych myśli!
Ślę dużo słońca i pozytywnej energii! :):):)

Dora co prawda ja mialam bole jajnikow jak na okres raz bol glowy Po transferze I brak snu ze wsrawalam o5 a na 8 do pracy ;////, ti byl chyba stres .......
Kazda kobieta reaguje inaczej i sa tez takie ktore wogole nic nie czuly rzadnej implantacji a sa w ciazy
Nie strwsuj Sue i czekaj choc sama wiem ze ciezko dlatego ja JuZ w 8dpt trzechdnuowych zrobilam test .....;)
Myslimy o tobie i wysylam wirusa!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry