reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mnie też się udało za pierwszym razem.
Został nam 3 mrozaczki

A propo mówienia szefowi o ciąży. Moja wie że się staram o dziecko ale wie to już od bynajmniej od 2 lat i teraz jak w tę ciążę zaszłam okazało się w sumie w tym tygodniu że poza mną są jeszcze 3 dziewczyny w ciąży jedna w 15 tyg. kolejna w 7 ja w sumie już w 7 i jeszcze jedna w 6 . Moja szefowa zawału dostanie . Dwie z nich już jej powiedziały, ja wczoraj miałam szkolenie po szkoleniu teatr, po teatrze wyjście do klubu i oczywiście pytanie Justyna co ty nic nie piłaś? No nie . A co nie możesz? Tak nie mogę tylko ona myśli że ja hormony biorę i mówi to jest Ci wybaczone
A tak na serio muszę jej powiedzieć bo trzeba pomyśleć o reorganizacji zespołu i przeszkodzić ludzi co proste nie będzie.

A ogólnie te dwa dni były mega męczące pokryło ni się szkolenie z tą imprezą i padam na pyszczek.
Za szybko wszystko i brzuszek boli ale na szczęście już w domku odpoczywam.
Oooo to zaszalalyscie tam w pracy :D

reklama
Dziewczyny wczoraj zrobiłam test (w zasadzie trzy) w 8 dpt i wszystkie pozytywne :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dziś powtórzyłam i tez są dwie śliczne kreseczki:laugh2::laugh2: dzwoniłam do kliniki i przełożyli mi betę na poniedziałek 28.11. Tak strasznie boje sie cieszyć ale nie umiem inaczej:laugh2: trzymajcie kciuki. Ja mocno trzymam za nas wszystkie :):)
Gratuluje :)

Mawilla kciuki zacisniete :)✊✊✊
Ale sypia sie pozytywne informacje :)
Jednak mialam troche racji ze jesienia bedzie sie dzialo :)
Szkoda ze u mnie nie bylo tak szczesliwie ale nic to kiedys i dla mnie zaswieci slonce :)

Milej soboty kochane

Dziewczyny wczoraj zrobiłam test (w zasadzie trzy) w 8 dpt i wszystkie pozytywne :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dziś powtórzyłam i tez są dwie śliczne kreseczki:laugh2::laugh2: dzwoniłam do kliniki i przełożyli mi betę na poniedziałek 28.11. Tak strasznie boje sie cieszyć ale nie umiem inaczej:laugh2: trzymajcie kciuki. Ja mocno trzymam za nas wszystkie :):)
Ale super!!! Będzie dobrze [emoji1]

IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11

A ja mam kryzys :-( Coś czuję, że u mnie tak nie będzie. Nie mogę spać, wczoraj wstałam juz o 6.30, dzisiaj tez kolo 7 i chodzę i myślę. Nic nie czuję. Dzisiaj nawet brzuch nie pobolewa, ani jajniki, ani nawet głowa! A jak nic nie czuję, to mam wrażenie, że tam się nic nie dzieje, że pozamiatane.

A ja mam kryzys :-( Coś czuję, że u mnie tak nie będzie. Nie mogę spać, wczoraj wstałam juz o 6.30, dzisiaj tez kolo 7 i chodzę i myślę. Nic nie czuję. Dzisiaj nawet brzuch nie pobolewa, ani jajniki, ani nawet głowa! A jak nic nie czuję, to mam wrażenie, że tam się nic nie dzieje, że pozamiatane.

Kochana, brak objawów nic nie znaczy, naprawdę.
Wiem, że to niepokojące i chętnie czujemy cokolwiek, żeby wiedzieć, że coś się dzieje, ale objawy nie są konieczne.
Nie poddawaj się i nie dopuszczaj do siebie negatywnych myśli!
Ślę dużo słońca i pozytywnej energii! :):):)

Dora co prawda ja mialam bole jajnikow jak na okres raz bol glowy Po transferze I brak snu ze wsrawalam o5 a na 8 do pracy ;////, ti byl chyba stres .......
Kazda kobieta reaguje inaczej i sa tez takie ktore wogole nic nie czuly rzadnej implantacji a sa w ciazy
Nie strwsuj Sue i czekaj choc sama wiem ze ciezko dlatego ja JuZ w 8dpt trzechdnuowych zrobilam test .....;)
Myslimy o tobie i wysylam wirusa!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry