reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Już nie wiemy co robić, ciagłe niepowodzenia :(

18dpt okazał się tragiczny :(
Przykro mi...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Jejku strasznie mi przykro [emoji22] trzymajcie sie, nie poddawajcie sie i przytul żonę od nas

I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony

Aktualizacja sytuacji:

Tak bardzo mi przykro :(

Aktualizacja sytuacji:

[emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra tak mi przykro!!! Nawet sobie nie wyobrażam co teraz czujecie :( ja jednak myślę że przy in vitro po pozytywnej becie nie ma co patrzeć na pracę tylko brać L4 i odpoczywać w domku. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się kochani!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma regoly
Aktualnie jestem
W 21 tyg ciazy I od czasu 5dpt wrocilam do pracy gdzie czasami jestem poza domem 12 godz
,prace mam w socjalce z ludzmi czasem nerwy choc staram Sue nie brac niczego di siebie
Narazie jest nam ok usg plci za dwa tyg
Zyjemy i rusza sie
Ci ma sie stack to i tak Sue stanie czy bedziemy lezec czy chodzuc;)

Nie ma regoly
Aktualnie jestem
W 21 tyg ciazy I od czasu 5dpt wrocilam do pracy gdzie czasami jestem poza domem 12 godz
,prace mam w socjalce z ludzmi czasem nerwy choc staram Sue nie brac niczego di siebie
Narazie jest nam ok usg plci za dwa tyg
Zyjemy i rusza sie
Ci ma sie stack to i tak Sue stanie czy bedziemy lezec czy chodzuc;)

Ja mam dwie prace w tym jestem nauczycielem wf w gimnazjum (pracuje po 12-13 godzin dziennie). Jak mi się uda nie będę chciała ryzykować ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zosiu, jak Ty sie czujesz????

Dziekuje, ja sie czuje bardzo dobrze [emoji1] tylko chlopaki cos wariuja i jest roznica w wodach płodowych i teraz juz chodzę na kontrolę co tydzień, lekarz mówił że to może się jeszcze unormować ale muszą to dokładnie monitorować i zaczynam się martwić co to będzie oby wszystko się dobrze skończyło [emoji110][emoji110] jestem taka zła, że tyle walki i stresu za nami i niby juz różowo tak miało być a tu zawsze coś [emoji35] buziaki [emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry