reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sunrise bardzo mi przykro ,tule
Kropelka ni powiem Ci ze Twoja historia jak jakiś dobry film-trzyma cały czas w napięciu [emoji6]ale mam nadzieje ze doczekasz sie wysokiej bety
W ogóle mam nadzieje,ze wszystkie macie sie dobrze bo ja po tej punkcji.... No tragedia,rano zemdlałam w toalecie,mąż juz po karetkę chciał dzwonić ale sie uspokoilisny i tak leżę cały dzień w łóżku... brzuch boli ale nie powiększa sie wiec mam nadzieje ze to po narkozie takie ekscesy [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kropelka ni powiem Ci ze Twoja historia jak jakiś dobry film-trzyma cały czas w napięciu [emoji6]ale mam nadzieje ze doczekasz sie wysokiej bety
W ogóle mam nadzieje,ze wszystkie macie sie dobrze bo ja po tej punkcji.... No tragedia,rano zemdlałam w toalecie,mąż juz po karetkę chciał dzwonić ale sie uspokoilisny i tak leżę cały dzień w łóżku... brzuch boli ale nie powiększa sie wiec mam nadzieje ze to po narkozie takie ekscesy [emoji20]

O matko! To faktycznie ta punkcja dała ci popalić [emoji20] Całe szczęście, że mężów mamy takich, co się zajmą. Mój też stanął na wysokości zadania wczoraj jak chodziłam po ścianach z bólu. Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj. Ile trzeba się namęczyć, żeby mamą zostać... A niektóre rachu ciachu i ciąża [emoji12] Pozdrawiam!

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pixie-dixie tez myśle ze to po narkozie. Było nie było to jest ingerencja w organizm. Po punkcji powinno sie leżeć. Mnie wypuścili ze szpitala po 5 godzinach a i tak kręciło mi sie w głowie i całą resztę dnia przeleżałam.
A zemdlałam po narkozie w lipcu po laparo. Tak wiec omdlenie mogło byc spowodowane narkozą.
Wracaj do zdrówka mam nadzieje ze nie dosięgnie Cie żadna hiperka :)

Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Już nie wiemy co robić, ciagłe niepowodzenia :(

18dpt okazał się tragiczny :(

Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Bardzo mi przykro....wiem co czujecie.
Nie załamujcie sie!!!
Czasem życie wystawia nas na takie próby. Wierze ze szczescie sie jeszcze do Was uśmiechnie!!!

Aktualizacja sytuacji:

Bardzo mi przykro !!!!!;(((

Aktualizacja sytuacji:

[emoji22] trzymajcie się [emoji179]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Aktualizacja sytuacji:

Bardzo mi przykro...

reklama
Aktualizacja sytuacji:

Masakra tak mi przykro!!! Nawet sobie nie wyobrażam co teraz czujecie :( ja jednak myślę że przy in vitro po pozytywnej becie nie ma co patrzeć na pracę tylko brać L4 i odpoczywać w domku. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się kochani!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry