scarlett86
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie ma lekko, ale trzeba wierzyć i czekać, będzie dobrze :-)Wczoraj miałam podobną sytuację i strasznie mnie to dobiło. Teraz jest dobrze i jest czysto, ale jak Idę sprawdzić wkladke to mam stracha. Normalnie idzie oszaleć...
Nie chcę Cię martwić, ale moja gin mówi, że tak naprawdę to odetchnąć będzie można po 9-10 tygodniu, więc jeszcze trochę wysiłku przed Tobą, tym bardziej, że plamienia mamTo mogę odpocząć
Odetchnac to dopiero mozna po porodzie...Nie chcę Cię martwić, ale moja gin mówi, że tak naprawdę to odetchnąć będzie można po 9-10 tygodniu, więc jeszcze trochę wysiłku przed Tobą, tym bardziej, że plamienia mam
Nie chcę Cię martwić, ale moja gin mówi, że tak naprawdę to odetchnąć będzie można po 9-10 tygodniu, więc jeszcze trochę wysiłku przed Tobą, tym bardziej, że plamienia mam
Odetchnac to dopiero mozna po porodzie...
Taki mialam zamiar
Cześć dziewczynki,
podczytuję Was w wolnej chwili.
sunrisea - bardzo mi przykro, znam to uczucie :/ ale wierzę, że tak jak i my pozbieracie się po porażce i będziecie walczyć dalej.
Kropelko - chyba po cichu można składać Ci gratki, mokate też gratulacje!
My jesteśmy na etapie składania kasy i po nowym roku przystępujemy do walki.
Dziewczyny które miały robione badania PGD/PGS-NGS, czy w tym przypadku zawsze mrozi się zarodki?
Miłego dnia wszystkim
Tak naprawdę to w 39 tc po narodzinach chwile można odetchnąć. ...Nie chcę Cię martwić, ale moja gin mówi, że tak naprawdę to odetchnąć będzie można po 9-10 tygodniu, więc jeszcze trochę wysiłku przed Tobą, tym bardziej, że plamienia mam