reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie chcę Cię martwić, ale moja gin mówi, że tak naprawdę to odetchnąć będzie można po 9-10 tygodniu, więc jeszcze trochę wysiłku przed Tobą, tym bardziej, że plamienia mam :)

Tak na serio to chyva Po poridzie mnuejszy stres bowiem w pracy od kumpla zona w 6 mscu poronila ---bakterie w moczu ,;;///////
Jednak myslmy wszyscy pozytywnie!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki,

podczytuję Was w wolnej chwili.

sunrisea - bardzo mi przykro, znam to uczucie :/ ale wierzę, że tak jak i my pozbieracie się po porażce i będziecie walczyć dalej.

Kropelko - chyba po cichu można składać Ci gratki, mokate też gratulacje!

My jesteśmy na etapie składania kasy i po nowym roku przystępujemy do walki. :)

Dziewczyny które miały robione badania PGD/PGS-NGS, czy w tym przypadku zawsze mrozi się zarodki?

Miłego dnia wszystkim :)

Nie zawsze. Ja mialam 2 razy na swiezych.

Podnoszę...

Dziewczyny mam na oddanie/sprzedanie leki, które brałam podczas in vitro i po.
Zainteresowanych zapraszam na priv po szczegóły attachFull784756
Luteina podjęzykowa 50 mg., data ważności 05.2019- 6 tabl.
Luteina dopochwowa 100 mg., data ważności 05.2019-18 tabl. (bez aplikatora)
Duphaston 10 mg., data ważności 01.2021-12 tabl.
Encorton 5 mg., data ważności 03.2019-15 tabl.
Estrofem 2 mg., data ważności 08.2019-7 tabl.
Unidox data wazności 07.2020-9 tabl.
Puregon-długopis do wstrzykiwań +9 igieł
Menopur-strzykawki ZA DARMO (ewentualne koszty wysyłki)
Gonapeptyl, data wazności 12.2017-4 ampułkostrzykawki (ponieważ lek powinien być przechowywany w lodówce preferowany odbiór osobisty)

Załączniki

• upload_2016-11-24_15-27-43.png
    upload_2016-11-24_15-27-43.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry