Sylwetka86
Fanka BB :)
Jesli mozecie sie wypowiedziec dzieczyny- tym ktorym sie udalo bo nie czytalam od poczatku was za ktorym razem wam sie powiodlo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie udali się po 3 stymulacjach i 5 transferze. W ostatnim transferze podali mi 3 dniowy zarodekJesli mozecie sie wypowiedziec dzieczyny- tym ktorym sie udalo bo nie czytalam od poczatku was za ktorym razem wam sie powiodlo ?
Ale akrobaci bardzo sie cieszę ze wszystko dobrze u synkow...Witam dziewczynki u moich chłopaków super różnica miedzy nimi zmalała z 12% na 8 % wiec genialnie ruszają się okropnie najpierw na waleta a na koniec badania juz się całowali niezły ubaw trudno ich po mierzyć bo się wierca są świetni i siusiaki mają na 100% w pełni wykształcone ja też super szyjka długa zamknięta Zobacz załącznik 784811
U mnie podali 5dniowa blastke i udalo sie za pierwszym razem...mam jeszcze 5 mrozakow...Jesli mozecie sie wypowiedziec dzieczyny- tym ktorym sie udalo bo nie czytalam od poczatku was za ktorym razem wam sie powiodlo ?
Bardzo mi przykroWynik odebrany... niestety potwierdzil sie poniedzialkowy 0,1 takze juz pewne ze nic nie wyszlo tym razem... Nic tylko odstawic leki czekac na miesiaczke i dzialac dalej. Kochane trzymam mocno kciuki za nas :* wierze ze kazdej sie uda
Mi sie udalo za drugim razem ( 2 stymulacje i 2 transfery )Jesli mozecie sie wypowiedziec dzieczyny- tym ktorym sie udalo bo nie czytalam od poczatku was za ktorym razem wam sie powiodlo ?
U mnie w 11 dpt beta byla 34 zaś w 14 dpt 174.
Wiec chyba to różnie bywa. Jedni e tym dniu mają powyżej 100, a inni mniejsza. Wydaje mi się ze to juz kwestia kiedy zarodek się wgryzl.