reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki :) u moich chłopaków super :) różnica miedzy nimi zmalała z 12% na 8 % wiec genialnie ruszają się okropnie najpierw na waleta a na koniec badania juz się całowali niezły ubaw trudno ich po mierzyć bo się wierca są świetni i siusiaki mają na 100% w pełni wykształcone ja też super szyjka długa zamknięta 2016-11-24 19.04.39.jpg

Załączniki

• 2016-11-24 19.04.39.jpg
    2016-11-24 19.04.39.jpg
    364,2 KB · Wyświetleń: 194
Witam dziewczynki :) u moich chłopaków super :) różnica miedzy nimi zmalała z 12% na 8 % wiec genialnie ruszają się okropnie najpierw na waleta a na koniec badania juz się całowali niezły ubaw trudno ich po mierzyć bo się wierca są świetni i siusiaki mają na 100% w pełni wykształcone ja też super szyjka długa zamknięta Zobacz załącznik 784811
Ale akrobaci :) bardzo sie cieszę ze wszystko dobrze u synkow...

Ja miałam jedna stymulację do ivf pierwszy transfer świezakow - beta 0,1 nieudany potem crio na naturalnym cyklu I mam dwóch chłopaków w brzuchu jeden kropek na zimowisku

reklama
U mnie w 11 dpt beta byla 34 zaś w 14 dpt 174.
Wiec chyba to różnie bywa. Jedni e tym dniu mają powyżej 100, a inni mniejsza. Wydaje mi się ze to juz kwestia kiedy zarodek się wgryzl.

Ale jak na 3dniowy zarodek to ta beta byla ok. Gdybys miala blastke to "statystycznie" bylaby za niska. Na pewno sa przypadki ze z niskiej sa zdrowe ciaze ale pewnie z wiekszosci nie...

Wedlug lekarza do ktorego ja chodze to zeby bylo dobrze i pewnie to w 10dpt 5dniowej blastocysty wynik idealnie powinien byc powyzej 100.

Ja mialam 70 i mi sie nie udalo. Znajoma 80 i sie udalo. Wiec szansa zawsze jest. No ale jesli ktos ma bete 30 to szanse male...

Do góry