reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Już nie wiemy co robić, ciagłe niepowodzenia :(

18dpt okazał się tragiczny :(
Przykro mi...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Jejku strasznie mi przykro [emoji22] trzymajcie sie, nie poddawajcie sie i przytul żonę od nas

I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony

Aktualizacja sytuacji:

Tak bardzo mi przykro :(

Aktualizacja sytuacji:

[emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra tak mi przykro!!! Nawet sobie nie wyobrażam co teraz czujecie :( ja jednak myślę że przy in vitro po pozytywnej becie nie ma co patrzeć na pracę tylko brać L4 i odpoczywać w domku. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się kochani!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma regoly
Aktualnie jestem
W 21 tyg ciazy I od czasu 5dpt wrocilam do pracy gdzie czasami jestem poza domem 12 godz
,prace mam w socjalce z ludzmi czasem nerwy choc staram Sue nie brac niczego di siebie
Narazie jest nam ok usg plci za dwa tyg
Zyjemy i rusza sie
Ci ma sie stack to i tak Sue stanie czy bedziemy lezec czy chodzuc;)

Nie ma regoly
Aktualnie jestem
W 21 tyg ciazy I od czasu 5dpt wrocilam do pracy gdzie czasami jestem poza domem 12 godz
,prace mam w socjalce z ludzmi czasem nerwy choc staram Sue nie brac niczego di siebie
Narazie jest nam ok usg plci za dwa tyg
Zyjemy i rusza sie
Ci ma sie stack to i tak Sue stanie czy bedziemy lezec czy chodzuc;)

Ja mam dwie prace w tym jestem nauczycielem wf w gimnazjum (pracuje po 12-13 godzin dziennie). Jak mi się uda nie będę chciała ryzykować ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zosiu, jak Ty sie czujesz????

Dziekuje, ja sie czuje bardzo dobrze [emoji1] tylko chlopaki cos wariuja i jest roznica w wodach płodowych i teraz juz chodzę na kontrolę co tydzień, lekarz mówił że to może się jeszcze unormować ale muszą to dokładnie monitorować i zaczynam się martwić co to będzie oby wszystko się dobrze skończyło [emoji110][emoji110] jestem taka zła, że tyle walki i stresu za nami i niby juz różowo tak miało być a tu zawsze coś [emoji35] buziaki [emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry