Spokojnie, u mnie w 7dpt z wieczornego moczu była już ładna druga kreska, tylko że ja miałam blastusię. A ovitrelle podobno utrzymuje się do 10 dniLile ze strachu...po prostu
reklama
Kropelka30
Fanka BB :)
No moze gdyby moja kreseczka była ładna to byłabym optymistyczniej nastawiona. Ale ona taka bladziutka w porównaniu do kontrolnej...ze ledwo ja widać.Spokojnie, u mnie w 7dpt z wieczornego moczu była już ładna druga kreska, tylko że ja miałam blastusię. A ovitrelle podobno utrzymuje się do 10 dni
lile
No moze gdyby moja kreseczka była ładna to byłabym optymistyczniej nastawiona. Ale ona taka bladziutka w porównaniu do kontrolnej...ze ledwo ja widać.
A czego oczekujesz po takim czasie? U mnie przy blizniaczej byla bardzo blada. Zeby byla super mocna to by chyba jakis zasniad musial byc.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Fusun
UlotceWiec dzis mija 12-13 doba po ovitrelle. Pani doktor wyraźnie powiedziała 12 do 14 dni wynik moze byc sfałszowany.
I komu tu wierzyc? Pytalam O wykonanie bety, powiedziała ze nie ma potrzeby i żebym była cierpliwa, uspokoiła sie i tak dalej i tak dalej...
CzarnaInka
Kropelka, jestes dopiero w 8dpt, wiec nie dziwne, ze jest blada, ale skoro jest, tzn ze wykrywa bhcg we krwi. Kazdego dnia powinna ciemniec. A jakiej firmy to test?, ze tak ladnie wczesnie wykryl?
Ja wczoraj mialam transfer, podano mi dwie... morule. Niestety w 5tej dobie doszly tylko do stadium moruli, co nie rokuje za dobrze. Siedze i zastanawiam sie czy rozwinely sie do blastki od wczoraj, czy jednak nie... Trudny to czas...
Dodatkowo boli mnie od wczoraj brzuch. Boli w gornej czesci. Wzielam na to nospe, nie pomogla. W nocy nie moglam spac, bo mi ten bol przeszkadzal, dzis dalej go czuje.
Ja wczoraj mialam transfer, podano mi dwie... morule. Niestety w 5tej dobie doszly tylko do stadium moruli, co nie rokuje za dobrze. Siedze i zastanawiam sie czy rozwinely sie do blastki od wczoraj, czy jednak nie... Trudny to czas...
Dodatkowo boli mnie od wczoraj brzuch. Boli w gornej czesci. Wzielam na to nospe, nie pomogla. W nocy nie moglam spac, bo mi ten bol przeszkadzal, dzis dalej go czuje.
Kropelka30
Użyłam testu predicor early, o zwiększonej czułości specjalnie do wykrywania wcześniejszych ciąż. Dlatego teraz myśle ze skoro on taki czuły to mogl wyłapać cos z ovitrelleKropelka, jestes dopiero w 8dpt, wiec nie dziwne, ze jest blada, ale skoro jest, tzn ze wykrywa bhcg we krwi. Kazdego dnia powinna ciemniec. A jakiej firmy to test?, ze tak ladnie wczesnie wykryl?
CzarnaInka trzymam kciuki za powodzenie Twojego transferu. Brzuch boli moze od przestymulowania? Mnie tez boli i tez budzi w nocy ale pojawił sie około 3 dni po transferze dopiero i trwa do teraz plus co kilkanaście minut orkiestra jajników.
kreatola
Nie uwierzycie.. ja się boje iść na betę..
No co Ty? Czemu? Boisz się niskiego wyniku?
Kochana, wszystkie przez to przechodzimy. Nie masz już teraz na to wpływu.
Nie jest lepiej wiedzieć?
Kropelka30
Trzymam kciuki. Nie boj sie...ten moment przeciez musial w koncu nadejscNie uwierzycie.. ja się boje iść na betę..
reklama
Podziel się: