Mawila
Fanka BB :)
Ja przy 21 miałam estradiol 7000Na 27 jeszcze pewnie za niski. Ja przy 24 mialam cos 7tys? 8tys?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy 21 miałam estradiol 7000Na 27 jeszcze pewnie za niski. Ja przy 24 mialam cos 7tys? 8tys?
Mi mąż robi bete[emoji14]Ja jak pójdę na betę to każe mężowi odebrać
Ty to w ogóle masz na wypasie
Ale właśnie przez tak wysoki estradiol nie mogłam mieć transferu swiezaka. Powiedział ze przy moim pcos i tak wysokim Estradiolu mozliwa jest hiperka. A hiperka jest duzym ryzykiem dla mojego życia i zdrowia dlatego wsztstkie 7 blastek pojechało na zimowisko. [emoji301][emoji300][emoji301][emoji300]Kurde No to co ten dr mnie nastraszył ...[emoji58] wyników nie widział ale cos mówił "ze nawet jak bedzie 3000 to na 90% przełozymy transfer ...)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W laboratorium. Idę kluje się a potem on do mnie dzwoni i mowi jaka wyszła[emoji14]
Haha dobre Ciekawa jestem czy którejś z dziewczyn udało się po scratchingu.Liczka zapytala o scratching, wiec jak Mawila odpowiedziala, to w myslach doczytalam "Mi mąż robi scratching"
Liczka, no ja mialam scratching pierwszy raz jakies 3-4 tyg temu, a co tam z tym scratchingiem? Ponoc zwieksza szanse, warto zrobic.