reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No i zapytałam Pani lekarz prowadzącej. Powiedziała ze to od ovitrelle bo utrzymuje sie od 12 do 14 dni po podaniu. Minęło 13:/
Tak wiec fałszywy alarm....

reklama
Cześć dziewczyny :)
Nie odzywałam się ze 2 tygodnie... Jestem już po wizycie startowej. Wyniki histeroskopii w porządku, leki czekają w lodówce, a ja jeszcze nie mam okresu :confused2::confused2::confused2: Czułam, że ten cykl będzie dłuższy, ale nie sądziłam, że aż tak długi. W sumie może nie ma co się dziwić.... W tym miesiącu miałam sporo stresu i do tego narkoza (histeroskopia). No, ale nie ma tego złego... :) Trzeba być cierpliwym :p

Kazali powtórzyć za kilka dni i sprawdzić czy kreska "tyje" czy niknie.
A ta kreseczka naprawde bladziutka wiec moze faktycznie jakies resztki po ovitrelle.

Hejka [emoji3] dziewczyny wiecie moze jaka powinien mieć wartość estradiol i progesteron do transferu?bo właśnie to mi kazał zbadać lekarz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wynik estradiolu zależy od tego ile masz pęcherzyków. I badany miałam dwa razy. W sobotę, później w poniedziałek. Tez nie wiedziałam czy wyszedł dobry, ale dr powiedziała, że jest dokładnie taki jaki powinien być na ta ilość pęcherzyków, które mam. Wiec jak zrobisz, to z wynikiem to lekarza i on powie czy jest dobrze.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was przed in vitro miała robiony scratching? Ja w tym cyklu miałam robioną histeroskopię, która też pełni funkcję scratchingu, ale jeszcze po wizycie startowej zrobiono mi ponownie scratching. Podobno scratching zwiększa szanse tylko o kilka procent, ale myślę, że nie zaszkodzi spróbować :)

reklama
Do góry