katharina203
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro...
Ja właśnie po wybudzeniu mogłam juz wstać i iść do domu.
Moze jesteś drobniutkiej budowy i tak zniosłas to?
Trzymam kciuki za piękne zarodki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Owocna punkcja teraz niech wszystkie sie zaplodniaja i ladnie sie dzielaA ja już po. pobrali 17 jajek. Teraz czekam na telefony co dalej, ile dojżałych, ile zaplodnionych. Wszystkie mają być trzymane do blastki, w poniedziałek jak juz bedzie wiadomo co I jak mam przyjechać I zlozyc deklaracje odnosnie badan
Bardzo mi przykroCześć dziewczyny, dziękuje wam za kciuki ale niestety już po wszystkim... zarodki się zagnieździły, ale nie rozwijają się Szczerze mówiąc nie brałam takiej opcji pod uwagę, no nic swoje już wypłakałam w sobotę jak spadła po raz pierwszy. Teraz przyjęłam to z pokorą, w poniedziałek mamy zrobić kariotypy, a następna próba za dwa lub trzy miesiące, ponieważ nie mamy niestety zamrożonych zarodków. W programie mamy trzy próby, więc tak szybko się nie poddamy. A teraz planujemy jakiś wyjazd, byle zmienić otoczenie i trzeba wracać do pracy, jakby się nic nie wydarzyło... pozdrawiam was wszystkie ! Mam nadzieję, że będziecie miały więcej szczęścia !
Bardzo mi przykro Nie poddawaj się i walcz dalej.Cześć dziewczyny, dziękuje wam za kciuki ale niestety już po wszystkim... zarodki się zagnieździły, ale nie rozwijają się Szczerze mówiąc nie brałam takiej opcji pod uwagę, no nic swoje już wypłakałam w sobotę jak spadła po raz pierwszy. Teraz przyjęłam to z pokorą, w poniedziałek mamy zrobić kariotypy, a następna próba za dwa lub trzy miesiące, ponieważ nie mamy niestety zamrożonych zarodków. W programie mamy trzy próby, więc tak szybko się nie poddamy. A teraz planujemy jakiś wyjazd, byle zmienić otoczenie i trzeba wracać do pracy, jakby się nic nie wydarzyło... pozdrawiam was wszystkie ! Mam nadzieję, że będziecie miały więcej szczęścia !
Wow- super wynik To teraz trzymam kciuki, żeby wszystkie się zapłodniły.A ja już po. pobrali 17 jajek. Teraz czekam na telefony co dalej, ile dojżałych, ile zaplodnionych. Wszystkie mają być trzymane do blastki, w poniedziałek jak juz bedzie wiadomo co I jak mam przyjechać I zlozyc deklaracje odnosnie badan
Hej,przyrost faktycznie ładnyWitam,
Dzisiaj odebraliśmy kolejna betę hcg:
9dpt - 34
11dpt - 61
Mam pytanie, czy jest to odpowiedni przyrost? Według literatury i wiedzy zdobytej od Was to jest to więcej niż te minimalne 66% przyrostu. W klinice powiedzieli ze przyrost ładny i teraz trzeba czekać na usg za 3-4 tyg.
Czy myślicie ze się tym razem udało?