reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej aa78 Tak ja tez wczoraj mialam transfer. Powiem Ci,ze ja kilka godzin po punkcji i na nastepny dzien, nie moglam sie wyprostowac z bolu. Dzisiaj jest duzo lepiej ale biore tez nospe i magnez. Boli przy gwaltownym wstawaniu,schylaniu albo przy pelnym pecherzu. Ja za Ciebie tez trzymam kciuki :) pozdrawiam.
Ja mialam trzy razy punkcje i przy tym razie nie mialam wlasnie tych bóli, poprzednio tez nie moglam sie wyprostowac i bolalo bardzo a teraz tylko lekkie kłócie i co dziwne po wczorajszym transferze też mało co mnie boli a nie biorę nospy. Powiedz a nospe i magnez zalecił ci lekarz?

reklama
Dziewczyny jestem zła ,wściekła i załamana. Wczoraj partner już tak naciskać żebym zrobiła test i dałam się namówić. Zrobiłam rano 11 dpt 3 dniowe zarodki i test negatywny .wszystkie bole Mi minęły więc myślę że u Mnie to porażka [emoji24]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie biore bo mi lekarz nic nie zapisal, lecze sie w Bialymstoku i dr Mrugacza.
Ja tez leczylam sie w Bialymstoku. Mi tez lekarz nie kazal brac alu tu dziewczyny pisaly zeby brac zeby nie bylo skurczy i macica nie wyplula zarodka. Przy 1 transferze nie bralam bo nie wiedzialam a teraz przy 2 bralam i dzis jestem 18t5d cazy. Na bb wszystkie dziewczyny biora po transferze.

Dziewczyny jestem zła ,wściekła i załamana. Wczoraj partner już tak naciskać żebym zrobiła test i dałam się namówić. Zrobiłam rano 11 dpt 3 dniowe zarodki i test negatywny .wszystkie bole Mi minęły więc myślę że u Mnie to porażka [emoji24]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrób jutro betę, każdy test jest inny jeden wykryje drugi nie. Z jaką czułością miałaś ten test ? Głowa do góry !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewcia to zycze zeby wiadomosci byly bardziej pozytywne od tego szukania jajka :)
To akurat z szukaniem lepszego cyklu jestem za bo lepiej zacząć jak jest 5 antralnych niż 2 .... a to może być miesiąc różnicy. ..
Bardziej mi chodzi o protokół i leki . Czuje ze potrzebuje coś specjalnego. ...
A ona mówi że przy endometriozie i obniżonej rezerwie to najlepszy jest krótki z antagonista.
Zmiana jest taka ze miałam gonal 300 + menopur 75 .
A ona chce menopur 300 i tyle :errr:
No potem orangutan wiadomo

Wiesz Husann takie bóle w ciągu dnia mam co jakiś czas. Ale jak mnie dziś chwycilo to serio obudziłam się i nie wiedziałam co się dzieję aż w jednej chwili poczułam ten ból . Porownalabym do takiego bólu jak któraś miała badanie sono hsg i wpuszczany kontrast okropny. Dla wszystkiego zadzwonię kliniki i umówię się do lekarza nie mi potwierdzi czy to może być przyczyną tego bólu.
Nie mialam takiego badania i nie chce miec. Ale zadzwon do lekarza bedziesz spokojniejsza i pewna ze nic sie nie dzieje.

reklama
Czesc dziewczyny, czytam was od jakiegos czasu i postanowilam zapytac was co czulyscie w pierwszym dniu po transferze, przyznam ze ja prawie nic tylko leciutkie kłócie, jest to moje trzecie podejscie a drugi transfer. Napiszcie prosze co czulyscie w pierwszych 2-3 dniach. Wczoraj mialam transfer dwoch zarodkow w trzeciej dobie klasy 8A i 8B. Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za starajace sie :)

Witaj w grupie :) Mnie bolał brzuch tak trzy dni po transferze, ale podejrzewam że to jeszcze przez punkcję ( miałam bardzo dużo pęcherzyków, w większości pustych ). Lekarz zalecił mi brać tylko antybiotyk, zastrzyki przeciwzakrzepowe, Lutinus, folik i wit. D. Nie brałam nospy, ani magnezu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry