Witaj Margaretka35, widzę ze tez wczoraj mialas transfer, jak sie czujesz? Bo mnie chyba juz nic nie pobolewa, pozdrawiam i trzymam kciukiTak tez jej powtarzam Akurat wyjdzie w cieplutkie lato, teraz brzydko,zimno i ponuro
reklama
Nic nie biore bo mi lekarz nic nie zapisal, lecze sie w Bialymstoku i dr Mrugacza.A bierzesz nospe i magnez
lile
Fanka BB :)
Ale i macica bedzie teraz sie rozrastac i yez bedziesz odczuwala lekki bol ale nie taki jak mialas w nocy
Roznie bywa :-). U mnie bole wiazadel przy rosnieciu byly/sa na tyle konkretne ze potrafilam z kanapy spasc lub budzic sie w nocy. I chodzilam zgieta w pol :-). Na szczescie od 17 tyg jest troche lepiej.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Ewcia to zycze zeby wiadomosci byly bardziej pozytywne od tego szukania jajkaGracias nena otro para Ti :*
Ja też dziś czekam na telefon z kliniki mieli mój przypadek skonsultować w większym gronie ( specjalista od endometriozy ) i zobaczymy co powie .Bo ten plan nie koniecznie mi się podoba. .....i lekarka miła sympatyczna cierpliwa wydawało się że wie co mówi ...ale nie mówiła tak jak bym chciał hi i to na pewno nie ona będzie prowadzi moja stymulacjie
gosia321
O matkoRoznie bywa :-). U mnie bole wiazadel przy rosnieciu byly/sa na tyle konkretne ze potrafilam z kanapy spasc lub budzic sie w nocy. I chodzilam zgieta w pol :-). Na szczescie od 17 tyg jest troche lepiej.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Ale i macica bedzie teraz sie rozrastac i yez bedziesz odczuwala lekki bol ale nie taki jak mialas w nocy
Wiesz Husann takie bóle w ciągu dnia mam co jakiś czas. Ale jak mnie dziś chwycilo to serio obudziłam się i nie wiedziałam co się dzieję aż w jednej chwili poczułam ten ból . Porownalabym do takiego bólu jak któraś miała badanie sono hsg i wpuszczany kontrast okropny. Dla wszystkiego zadzwonię kliniki i umówię się do lekarza nie mi potwierdzi czy to może być przyczyną tego bólu.
Margaretka35
Aktywna w BB
Hej aa78 Tak ja tez wczoraj mialam transfer. Powiem Ci,ze ja kilka godzin po punkcji i na nastepny dzien, nie moglam sie wyprostowac z bolu. Dzisiaj jest duzo lepiej ale biore tez nospe i magnez. Boli przy gwaltownym wstawaniu,schylaniu albo przy pelnym pecherzu. Ja za Ciebie tez trzymam kciuki pozdrawiam.Witaj Margaretka35, widzę ze tez wczoraj mialas transfer, jak sie czujesz? Bo mnie chyba juz nic nie pobolewa, pozdrawiam i trzymam kciuki
reklama
Kreatola samych dobrych wiadomości! Samych pięknych widoków
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: