reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry [emoji5][emoji5][emoji5]
Kreatola to jest dzis wasz dzien na te chwile czekalas dlugie 4 tygodnie
Pieknego widoczku mocno bijacego
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mawila tobie rowniez samych dobrych wiesci przed transferem
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dzięki :) oby Profesor nie zaskoczył mnie znowu lekami z progesteronem za 800 zł ;p

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znalazłam wypowiedź jakiejś dziewczyny która łapał taki ból w nocy:
Dzięki dziewczyny za troskę
kiss.gif
mam endometrioze i silne tylozgiecie i teraz macica idzie ku przodowi i te zrosty mega napina stad bierze sie ten ból. I ma on mi tpwarzyszyc caly czas wiec chociaz juz wiem ze tak będzie i nie będę się stresować. Także jeśli któraś z Was ma zrosty i tylozgiecie to prawdopodobnie też może mieć takie silne bóle ledzwi i podbrzusza. Mega sie przestraszyla ze zaraz dostanę okres bo to był typowy ból okresowy jal w najgorszą miesiaczke.. no nic trzeba zacisnąć żeby i przetrwać to dla fasolki
smile.gif

Ja mam dokładnie tak samo tylozgięcie macicy i zrosty w jamie otrzymanej.

Witaj
Kazda z nas inaczej przechodzi ja np dopiero czulam brzuch gdzies w 7dpt ale brslam caly czas nospe 3x1 i magnez zeby zapobiedz skurczom. A i ja mialam crio. A u ciebie moze bolec jeszcze brzuch po punkcji.
No właśnie bardziej nie boli niz boli wiec juz nie wiem co lepsze :(

My juz z kropeczka w domku. :)
Jenda podali, trzy poszly do mrozenia, dostane pismo do domu czy udalo je sie zamrozic. No i mam pytanie: czy oni nie mroza ich od razu? Po co czekaja i do kiedy? Mam dostac pismo w ciagu dwoch tygodni.
No i tez nie wiem jakiej klasy dostalam zarodek, myslalam ze dostane jakies pismo po zaplodnieniu tak jak przy oddaniu komorek a tu doopa.

To teraz odpoczywaj i trzymaj kropeczke,powiedz jej ze zima jest i lepiej niech nie wychodzi bo u Ciebie jej bedzie najlepiej [emoji6]

W ogóle mój lekarz przyznał się, ze uważa Tsh w okolicy 3 w normie przy procedurze im vitro. Owszem mogę sobie dawkę zwiększać (nie on mi zlecił zbijanie tsh, nie wiem czy zlecił by mi to w ogóle) ale mam się nim niby nie przejmować bo jest za małe żeby mieć znaczenie. Według niego. :(
Mam około 6-7 jajek na każdym jajniku. Dalej biorę Purogen 150 i doszedł do tego orangutan, kontrola w poniedziałek 14 listopada.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Trzyma kciuki za stymulację,bedzie dobrze, do 14 jeszcze sobie ładnie podrosną [emoji4]

Kreatola cudownych przeżyć [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mawila dobrych wiadomości [emoji110][emoji110][emoji110]

kiss.gif
mam endometrioze i silne tylozgiecie i teraz macica idzie ku przodowi i te zrosty mega napina stad bierze sie ten ból. I ma on mi tpwarzyszyc caly czas wiec chociaz juz wiem ze tak będzie i nie będę się stresować. Także jeśli któraś z Was ma zrosty i tylozgiecie to prawdopodobnie też może mieć takie silne bóle ledzwi i podbrzusza. Mega sie przestraszyla ze zaraz dostanę okres bo to był typowy ból okresowy jal w najgorszą miesiaczke.. no nic trzeba zacisnąć żeby i przetrwać to dla fasolki
smile.gif

To będziesz spokojniejsza [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

kiss.gif
smile.gif

Ale i macica bedzie teraz sie rozrastac i yez bedziesz odczuwala lekki bol ale nie taki jak mialas w nocy

reklama
Do góry