reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powodzenia w dniu dzisiejszym :-*.
Miłego dnia !

W razie gdyby u mnie wszystko poszło ok będę miała na odprzedanie 3 opakowania lutinusa za połowę ceny 229 zł oraz 2 opakowania prolutex też za polowe ceny 165 zł.
Termin ważności 10.2018 w zestawie z ok 30 strzykawek i dorzucę duphaston 8 tab. Termin 2021 .01

Ostatnia edycja:
reklama
Powodzenia w dniu dzisiejszym :-*.
Miłego dnia !

W razie gdyby u mnie wszystko poszło ok będę miała na odprzedanie 3 opakowania lutinusa za połowę ceny 229 zł oraz 2 opakowania prolutex też za polowe ceny 165 zł.
Termin ważności 10.2018 w zestawie z ok 30 strzykawek i dorzucę duphaston 8 tab. Termin 2021 .01
Hej hej :) jakby co to ja bym wzięła od Ciebie lutinus i dupka. Ale pierw idź na wizytę bo ja dalej lutinusa i dupka biorę...mimo bety pozytywnej.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)
Znów działa ujjjjjj .
Rany rany moje tany :rolleyes:
Bliźniaki :)

Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczam :) Popatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak :p Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.

Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie zrobię co mogę ....
Disco disco :)

Trzymamy kciuki za wysoką betę, owocną wizytę, piękny poziom progesteronu i za same dobre wiadomości.

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

8:Ewunka -wizyta z wynikami w klinice
8: malutkikaczorek - badanie poziomu progesteronu
8:mokate66 - betowanie 1

9:Małgos86 - wizyta w klinice nowy plan działania
9:Jaskolcia - criotransfer
10:butterfly -wizyta u gin prowadzacego ciążę
10:Agamiz - betowanie 1
11:kreatola -wizyta serduszkowa w klinice ❤❤
11:mawila - usg przed transferem
14:ema51- wizyta w klinice
14:sunrisea - transfer
14: Liczka -wizyta w klinice rozpoczynajaca stymulacje
14:BeataWarszawa - usg serduszkowe❤❤
14:emeczka79 - betowanie
15:malutkikaczorek- betowanie
16:kreatola - wizyta u gin prowadzacej ciążę
16:scarlett86 - wizyta po próbie + nowy plan działania
17:Olusja1987 - termin cc witamy na swiecie upragnionego synka
18:Mawila -criotransfer
18:Klarsa - usg serduszkowe ❤❤
20:husan -wizyta u gin prowadzacego ciążę
23:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę + KTG
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
7:ema51 - badania prenatalne
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka
23:Ewunka -wizyta w drugiej klinice
Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤

reklama
Z tego co mi wiadomo to dzieci na tym etapie już różnie rosną, a data porodu liczona jest od wagi dziecka. Do porodu bierze się datę z om lub jeżeli ta data różni się o więcej niż 5 dni w porównaniu do dat z usg tych wczesnych- to bierze się datę z usg I trymestru. Nie ma sensu patrzeć później na wskazany termin porodu z późniejszych usg, bo masa urodzeniowa dzieci jest przecież rożna- jedne rodzą się w terminie z waga 2.800 kg, a inne 4.500 kg. Jeżeli tydzień temu było 16t6d to dzisiaj jest 17t6d, a nie 18t6d bo fasolka nie zagięła czasoprzestrzeni tylko jest ciutkę pulchniejsza na swój wiek [emoji6] poza tym trzeba wziąć pod uwagę margines błędu w pomiarze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za wytłumaczenie :) ja sie sugerowałam suwaczkiem z forum a lekarz wpisywal mi zawsze o ten nie caly tydzien pozniej pewnie przy blizniakach to tez jest troszke inaczej ..chyba wazne ze profesorek wie i jest ok z dziecmi a reszta nie wazna:)

Do góry