reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
tutaj jest link do rankingu klinik, które realizowały in vitro rządowe Link do: Wyniki skuteczności realizatorów Programu Rządowego | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji. Tutaj jest tylko kryterium skuteczności. Hoope chyba wrzuciła ranking tworzony przez naszego bociana, tworzony na podstawie opinii pacjentów w przyjętych kryteriach. 100% pewności nie mam ale chyba widziałam go kiedyś na bocianie i tak był określony. Hooope popraw mnie jeśli źle piszę :)
Nic już nie rozumiem... Z tego wszystkiego wynika że procentowo najlepsza jest Łódź potem Kraków i Białystok.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)

Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczam :) Popatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak :p Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.

Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
1478533414-ndtinw.jpeg

Zjadłyby ? [emoji851][emoji851][emoji851]

Hooope, jesteś bez serca, jak możesz!? Otwieram forum a tu takie coś...późno, ciemno, zimno, szans nie ma na zdobycie zamiennika. Przez ciebie przeszukałam kuchenne szafki i właśnie podgryzam odnalezione herbatniki patrząc z zawiścią na to cudo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczam :) Popatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak :p Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.

Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]

U nas był jeden zarodek 5-dniowy, a w zasadzie 6-cio dniowy, bo zamrożony w 5-tej dobie i rozmrożony dzień przed crio. Ale skoro u Ciebie 3-dniowe to taktycznie może być za wcześnie.
Co do Ewuńki to pamiętam, jak kilka miesięcy temu tańce dla wielu dziewczyn odstawiala i masa pozytywnych bet wtedy była. Potem się po niej parę osób za to przejechało argumentując, że nie jakieś wygibasy decydują o powodzeniu. I racja, tylko że akurat w przypadku Ewy to się zawsze łączyło z dobrymi myślami do Tego Na Górze. I według mnie to już ma moc ogromną. Wierzę też, że to wszystko dobre jeszcze do Ewy wróci.

Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańce :) przed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe :) oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz? :)
Gratuluję :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry