reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślałam że lekarz ma na Ciebie jakiś plan co zrobić inaczej by teraz było dobrze.
Coś kazał Ci zbadać. ?
Ja mam wizytę we wtorek i się boje :errr:
Boje się ze powie pani z czym do ludzi. ..... nie ma co liczyć na złote jajko. .....

Ewcia. Nie wymyślaj głupot, bedzie tyle zarodków ze bedziesz wybierać [emoji106][emoji2][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny,
Postanowiłam do Was dołączyć bo jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to pod koniec listopada będziemy mieli transfer. Jest to nasze pierwsze podejście do ivf i jestem troszkę zestresowana do 08.11 biorę Regulon,czekam na miesiączkę i zaczynam z Puregonem.Lekarz kazał mi brać Mama dha(wit) ale mam pytanie czy to wystarczy czy moze warto jeszcze jakieś wit /suplementy wprowadzic? Pozdrawiam Ania

Cześć PixiDixi!
Witaj!

Opowiedz cos o sobie?
Gdzie leży przyczyna bezpłodności?

Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze [emoji844][emoji2]

Ja tez mam to wszystko co ty :) był pregnyl i klej i nacięcie otoczki zarodka ;) i właśnie czekam na transfer :) to moje ostatnie podejście:) a u nas to nacięcie otoczki jest dodatkowo płatne ponad 500zl...ale czego się nie robi żeby tylko się udało;)
No to trzymam mocno kciuki Kochana :) napewno się uda :)musisz mocno w to wierzyć i tak będzie :)

A wiec ...4 lata temu z chłopakiem (teraz juz mężem) postanowiliśmy spróbować , zobaczymy co bedzie,w sumie to juz jesteśmy gotowi...I tak niecałe 2lata staraliśmy sie sami,następnie z moja stymulacja,clo,luteina,następnie badanie nasienia...niestety bardzo słaba morfologia.Przenieslismy sie do invimedu,wszelkie badania,u mnie dodatkowo niezdrozny jeden jajowod,wiec zaproponowano nam iui,niestety w między czasie parametry nasienia tak spadły ze nie było dawki,próbowaliśmy 2x,na jakiś czas daliśmy sobie spokój i wzięliśmy ślub,teraz z nowa energia podchodzimy do Ivf ,ja mam (jeszcze [emoji12]) 31 lat mój M 29.

reklama
Do góry