Hooope86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam że lekarz ma na Ciebie jakiś plan co zrobić inaczej by teraz było dobrze.
Coś kazał Ci zbadać. ?
Ja mam wizytę we wtorek i się boje
Boje się ze powie pani z czym do ludzi. ..... nie ma co liczyć na złote jajko. .....
Witajcie dziewczyny,
Postanowiłam do Was dołączyć bo jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to pod koniec listopada będziemy mieli transfer. Jest to nasze pierwsze podejście do ivf i jestem troszkę zestresowana do 08.11 biorę Regulon,czekam na miesiączkę i zaczynam z Puregonem.Lekarz kazał mi brać Mama dha(wit) ale mam pytanie czy to wystarczy czy moze warto jeszcze jakieś wit /suplementy wprowadzic? Pozdrawiam Ania
No to trzymam mocno kciuki Kochana napewno się uda musisz mocno w to wierzyć i tak będzieJa tez mam to wszystko co ty był pregnyl i klej i nacięcie otoczki zarodka i właśnie czekam na transfer to moje ostatnie podejście a u nas to nacięcie otoczki jest dodatkowo płatne ponad 500zl...ale czego się nie robi żeby tylko się udało
Ja już po transferze. Teraz kazali odpocząć 20 minut i do domku
Ja tez w invimed we Wrocławiu. Ale narazie bez powodzenia