reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślałam że lekarz ma na Ciebie jakiś plan co zrobić inaczej by teraz było dobrze.
Coś kazał Ci zbadać. ?
Ja mam wizytę we wtorek i się boje :errr:
Boje się ze powie pani z czym do ludzi. ..... nie ma co liczyć na złote jajko. .....

Ewcia. Nie wymyślaj głupot, bedzie tyle zarodków ze bedziesz wybierać [emoji106][emoji2][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny,
Postanowiłam do Was dołączyć bo jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to pod koniec listopada będziemy mieli transfer. Jest to nasze pierwsze podejście do ivf i jestem troszkę zestresowana do 08.11 biorę Regulon,czekam na miesiączkę i zaczynam z Puregonem.Lekarz kazał mi brać Mama dha(wit) ale mam pytanie czy to wystarczy czy moze warto jeszcze jakieś wit /suplementy wprowadzic? Pozdrawiam Ania

Cześć PixiDixi!
Witaj!

Opowiedz cos o sobie?
Gdzie leży przyczyna bezpłodności?

Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze [emoji844][emoji2]

Ja tez mam to wszystko co ty :) był pregnyl i klej i nacięcie otoczki zarodka ;) i właśnie czekam na transfer :) to moje ostatnie podejście:) a u nas to nacięcie otoczki jest dodatkowo płatne ponad 500zl...ale czego się nie robi żeby tylko się udało;)
No to trzymam mocno kciuki Kochana :) napewno się uda :)musisz mocno w to wierzyć i tak będzie :)

A wiec ...4 lata temu z chłopakiem (teraz juz mężem) postanowiliśmy spróbować , zobaczymy co bedzie,w sumie to juz jesteśmy gotowi...I tak niecałe 2lata staraliśmy sie sami,następnie z moja stymulacja,clo,luteina,następnie badanie nasienia...niestety bardzo słaba morfologia.Przenieslismy sie do invimedu,wszelkie badania,u mnie dodatkowo niezdrozny jeden jajowod,wiec zaproponowano nam iui,niestety w między czasie parametry nasienia tak spadły ze nie było dawki,próbowaliśmy 2x,na jakiś czas daliśmy sobie spokój i wzięliśmy ślub,teraz z nowa energia podchodzimy do Ivf ,ja mam (jeszcze [emoji12]) 31 lat mój M 29.

reklama
Do góry