reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam podczytuje was od dłuższego czasu a pisze ponieważ nasza droga z in vitro została zakończona niestety bez sukcesu.Mam do odsprzedania Menopur 1200 całe opakowanie , Cetrotide 2 opakowania oraz zaczęty 24.10 Gonal900 pen zostało 450 jednostek może komuś się przydadzą bo szkoda mi wyrzucić
Ja jeśli mogę zamawiam memopur potwierdzę Ci we wtorek po wizycie ok .?

reklama
Progesteron tez ok -233
Jezu,to czekanie na wyniki to jakaś masakra :):)
To teraz czekamy na kolejne pozytywne wieści :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Beatko gratulacje, już chyba jesteś spokojniejsza ? [emoji4] Napisz mi proszę, które to było podejście do in vitro i ile masz lat jeśli można wiedzieć ? Ja mam 27 a mój mąż 26 lat i to jest nasze pierwsze podejście i tak bardzo chciałabym żeby się udało.... jak każda z nas [emoji4]

Witaj Margaretka35 [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
Podczytuje Was juz od jakiegos czasu i postanowilam do Was dolaczyc.
Staramy sie o dzidzie od 5 lat. Prawie od dwoch lat leczymy sie w klinice. Zaczynalismy od stymulacji 1 tabletki clo i naturalnych staran. Nie reagowalam na clo ani na jedna ani na dwie i trzy tabletki clo. Potem byl gonal F w penie,zaczynalismy od dawki 75 i znowu brak reakcji, z kazdym cyklem zwiekszali mi dawki gonalu, i stanelo na 162.5 i przez kilka cykli udalo sie wychodowac pecherzyki. Straralismy sie nadal naturalnie. Po kilku cyklach decyzja o iui. Przeszlismy planowane szesc iseminacji,bezskutecznych. I kolejny krok ivf. W poprzednim cyklu mialam nadal gonal F w penie i synarel spray do nosa. Niestety znow slaba odpowiedz i tylko dwa pecherzyki. Ivf odwolane, podeszlismy do 7 iseminacji. W tym cyklu z lekow mam gonal 300 w penie i cetrotide. Wczoraj bylam na wizycie, jest okolo 16 pecherzykow od 10 do 14 mm. Kolejna wizyta w piatek. Mieszkam i lecze sie w Holandii.
Dluga droge przeszylismy i jestem juz bardzo zmeczona leczeniem, ale staram sie wierzyc ze w koncu sie uda. Mam nadzieje ze przygarniecie mnie do swojego grona ;) Nie uktywam ze wasze wsparcie bedzie dla mnie bezcenne :) Pozdrowienia dziewczynki. Trzymam kciuki za transwery,pozytywne bety,wizyty serduszkowe, i dzidziusie w brzuszkach.
Witaj :)
Bardzo fajnie że do nas dołączyłaś! Ja też jestem tu od niedawna, całkiem przypadkiem trafiłam do dziewczyn i już się zadomowiłam :)

Marzenka masz już plan. ? Jak i czym będą Cię stymulować. ?
Marta a jak mój Rysiu. ?
Husan a czy Kuba to już napewno. ? Nie. ..... przecież to będzie dziewczynka :)
Urządza dzikie tańce w brzuchu i lubi ściskać pęcherz dzięki czemu noce spędzam głównie na kibelku :)
Trzymamy kciuki za Twoje wyniki i za to żeby kolejna droga zakończyła się sukcesem, może ten mój sen z ziemniakami byl proroczy, ze przylecisz do Polski na leczenie :)

Urządza dzikie tańce w brzuchu i lubi ściskać pęcherz dzięki czemu noce spędzam głównie na kibelku :)
Trzymamy kciuki za Twoje wyniki i za to żeby kolejna droga zakończyła się sukcesem, może ten mój sen z ziemniakami byl proroczy, ze przylecisz do Polski na leczenie :)
A zrobisz mi ziemniaki :-pto będę napewno. Hi na razie we wtorek idę na 2 wizyty tutaj :)
Mój kochany Rysio Pysio :biggrin2:

reklama
Gosiu, Rybko na pewno skorzystam z Waszych rad- dziękuję:)
Dziewczyny czy któraś z Was zdecydowala się na nacięcie otoczki zarodka i oczywiście czy pozytywnie poskutkowało? Rozważam też tę opcję, ale boję się, że uszkodzą mi zarodek.

Do góry