reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Dzień dobry
Udanego dnia dla wszystkich
Trzymam kciuki wszystkie wizyty,bety a za transfery szczególnie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja juz krew oddana,za pół godziny wynik i wizyta
Zarodek miałam podany 4AB
Ale się boje kurcze myślałam, że czekanie na betę po transferze jest ciężkie ale to wcale nie łatwiejsze
To będzie dobry dzień! !
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Udanego dnia dla wszystkich
Trzymam kciuki wszystkie wizyty,bety a za transfery szczególnie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja juz krew oddana,za pół godziny wynik i wizyta
Zarodek miałam podany 4AB
Ale się boje kurcze myślałam, że czekanie na betę po transferze jest ciężkie ale to wcale nie łatwiejsze
To będzie dobry dzień! !
gosia321
Pomoga pomogaDzień dobry miłego dzionka powodzenia na wizytach samych dobrych wiadomości Ja czekam na Pana który mi przyjedzie założyć plastry na kręgosłup mam nadzieje ze pomogą
kreatola
Prawda? Ja też myślałam, że dla ojca musi być syn. A mój mąż zachwycony, że mamy córeczkę i ma nadzieję, że drugie też okaże się dziewczynką [emoji4]Ewcia jeszcze do konca nie wiem,chociaz ja czuje ze to bedzie chlopiec. Moj M tez caly czas mowi ze to bedzie dziewczynka. Bo na ostatnim usg nie chcial sie wcale odwrocic i M mowi ze to dziewczynka bo dziewczyny sa takie wstydliwe. Zawsze mu tlumacze ze nie wazne jaka plec aby zdrowe ale on ma zawsze odpowiedz urodzi sie zdrowa dziewczynka. Ja zawsze myslalam ze faceci chca miec syna.
A znowu mąż mojej koleżanki załamał się (poważnie), jak się dowiedział, że będzie córka - ma dwie córki i na szczęście świata poza nimi nie widzi [emoji7]
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
malutkikaczorek
Jak ja byłam w ciazy naturalnej też mówiłam że chłopak bedzie a była córcia i mąż chciał córkę i mówił od początku że będzie dziewczyna i też długo nie chciała nam nic pokazać w 20 tyg się dowiedzieliśmyEwcia jeszcze do konca nie wiem,chociaz ja czuje ze to bedzie chlopiec. Moj M tez caly czas mowi ze to bedzie dziewczynka. Bo na ostatnim usg nie chcial sie wcale odwrocic i M mowi ze to dziewczynka bo dziewczyny sa takie wstydliwe. Zawsze mu tlumacze ze nie wazne jaka plec aby zdrowe ale on ma zawsze odpowiedz urodzi sie zdrowa dziewczynka. Ja zawsze myslalam ze faceci chca miec syna.
BeataWarszawa
Dzień dobry Dziewczyny,
Dzwoniłam do mojej pani doktor- mamy zarodek klasy B2. Transfer mam mieć jutro( trzecia doba) i bardzo się boję, bo to nasza ostatnia szansa na dzidzie. Najbardziej boję tego, że przestanie się rozwijać. Wolalabym transfer dzisiaj, bo jednak ostatnio posypaly się tu ciąże z dwudniowych zarodków. Zastanawiam się nad zastosowaniem kleju. Beata jakiej klasy był Twój zarodek?
Dzwoniłam do mojej pani doktor- mamy zarodek klasy B2. Transfer mam mieć jutro( trzecia doba) i bardzo się boję, bo to nasza ostatnia szansa na dzidzie. Najbardziej boję tego, że przestanie się rozwijać. Wolalabym transfer dzisiaj, bo jednak ostatnio posypaly się tu ciąże z dwudniowych zarodków. Zastanawiam się nad zastosowaniem kleju. Beata jakiej klasy był Twój zarodek?
BeataWarszawa
Kochana,myśl pozytywnie!!!Dzień dobry Dziewczyny,
Ja miałam 2 dniowy 4AB
I miałam też klej
reklama
gosia321
A watpilas w to ze bedzie przyrost
Mamusia pelna para jeszcze teraz serduszko i mozna spac spokojnie
Podziel się: