reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy mocno kciuki za bete na wysokosci i jej piekne przyrosty,za udany criotransfer, oraz dobre wiadomosci na wizytach
Niech to bedzie tydzien pelen "pozytywnych" wysokich betowań ❤❤
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Listopad mamy to kobietki to bedzie nasza jesien niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) niech to dalej trwa :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Październik
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

Listopad

2:katherina203 - wizyta u lekarza prowadzacego ciążę
2:BeataWarszawa -betowanie 2
2:malutkikaczorek- criotransfer
2:inka26 -betowanie 1
2:AniaCh83 - badanie usg i biopsja

3: katherina203- badania prenatalne
3:gosia321 - betowanie 1
3:Klarsa - betowanie 2
3:emeczka79 - transfer
4:scarlet86 -betowanie 1
4:jaskolcia -wizyta przed crio
5:s.łódż -betowanie 1
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:zojkazojka - wizyta w klinice
7:zyrafka - betowanie 1
7:Rustynka -betowanie 1
9:Małgos86 - wizyta w klinice nowy plan dzialania
10:butterfly -wizyta u gin prowadzacego ciążę
11:kreatola -wizyta serduszkowa w klinice ❤❤
12:Agamiz - betowanie 1
14:ema51- wizyta w klinice
14:sunrisea - transfer
14: Liczka -wizyta w klinice rozpoczynajaca stymulacje
14:mokate66 - betowanie 1
16:kreatola - wizyta u gin prowadzacej ciążę
17:Olusja1987 - termin cc witamy na swiecie upragnionego synka
18:Mawila -criotransfer
20:husan -wizyta u gin prowadzacego ciążę
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę

Grudzień
7:ema51 - badania prenatalne
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisoac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤[/QUOTE][/QUOTE]

reklama
Ewcia jeszcze do konca nie wiem,chociaz ja czuje ze to bedzie chlopiec. Moj M tez caly czas mowi ze to bedzie dziewczynka. Bo na ostatnim usg nie chcial sie wcale odwrocic i M mowi ze to dziewczynka bo dziewczyny sa takie wstydliwe. Zawsze mu tlumacze ze nie wazne jaka plec aby zdrowe ale on ma zawsze odpowiedz urodzi sie zdrowa dziewczynka. Ja zawsze myslalam ze faceci chca miec syna.
Mój też marzy o dziewczynce

Beatko, świetnie! No ale przecież tak miałi być, pani od igieł widziała odpowiednią aurę. :)

Rybko, I jak? lepiej trochę?

Dodzwiniłam się do invicty. na piątek był termin u Jeżaka. kilka osòb mi go polecało więc wziełam :)

A mój M to o chłopakach tylko gada choć jak furcze na niego to mówi byle zdrowe ale i tak myśli o chłopaka a np . mój Tata to chciał dziewczynkę i cały czas mówił ze będzie i jak zadzwonili mu w pracy ze się urodziłam to powiedział ze przecież wie ze dziewczynka a ja wolałabym dziewczyny choć czasami myślę że mi wszystko jedno co będzie

Beatko, świetnie! No ale przecież tak miałi być, pani od igieł widziała odpowiednią aurę. :)

Rybko, I jak? lepiej trochę?

Dodzwiniłam się do invicty. na piątek był termin u Jeżaka. kilka osòb mi go polecało więc wziełam :)
DZIĘKUJĘ ZA PODPOWIEDZI TOBIE I GOSI :)
JUZ CZUJE ULGĘ W PORÓWNANIU Z RANNYM WSTANIEM

Czesc dziewczyny
Podczytuje Was juz od jakiegos czasu i postanowilam do Was dolaczyc.
Staramy sie o dzidzie od 5 lat. Prawie od dwoch lat leczymy sie w klinice. Zaczynalismy od stymulacji 1 tabletki clo i naturalnych staran. Nie reagowalam na clo ani na jedna ani na dwie i trzy tabletki clo. Potem byl gonal F w penie,zaczynalismy od dawki 75 i znowu brak reakcji, z kazdym cyklem zwiekszali mi dawki gonalu, i stanelo na 162.5 i przez kilka cykli udalo sie wychodowac pecherzyki. Straralismy sie nadal naturalnie. Po kilku cyklach decyzja o iui. Przeszlismy planowane szesc iseminacji,bezskutecznych. I kolejny krok ivf. W poprzednim cyklu mialam nadal gonal F w penie i synarel spray do nosa. Niestety znow slaba odpowiedz i tylko dwa pecherzyki. Ivf odwolane, podeszlismy do 7 iseminacji. W tym cyklu z lekow mam gonal 300 w penie i cetrotide. Wczoraj bylam na wizycie, jest okolo 16 pecherzykow od 10 do 14 mm. Kolejna wizyta w piatek. Mieszkam i lecze sie w Holandii.
Dluga droge przeszylismy i jestem juz bardzo zmeczona leczeniem, ale staram sie wierzyc ze w koncu sie uda. Mam nadzieje ze przygarniecie mnie do swojego grona ;) Nie uktywam ze wasze wsparcie bedzie dla mnie bezcenne :) Pozdrowienia dziewczynki. Trzymam kciuki za transwery,pozytywne bety,wizyty serduszkowe, i dzidziusie w brzuszkach.

Kochana,myśl pozytywnie!!!:)
Ja miałam 2 dniowy 4AB
I miałam też klej
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wezmę ten klej w takim razie i postaram się nie zejść na zawał do jutra. Zastanawiam się czy tego relanium co dostalam na transfer nie wziąć dzisiaj ;) Bardzo się cieszę, ze Ci się udało. Trzymam kciuki za dalsze przyrosty bety.

reklama
Czesc dziewczyny
Podczytuje Was juz od jakiegos czasu i postanowilam do Was dolaczyc.
Staramy sie o dzidzie od 5 lat. Prawie od dwoch lat leczymy sie w klinice. Zaczynalismy od stymulacji 1 tabletki clo i naturalnych staran. Nie reagowalam na clo ani na jedna ani na dwie i trzy tabletki clo. Potem byl gonal F w penie,zaczynalismy od dawki 75 i znowu brak reakcji, z kazdym cyklem zwiekszali mi dawki gonalu, i stanelo na 162.5 i przez kilka cykli udalo sie wychodowac pecherzyki. Straralismy sie nadal naturalnie. Po kilku cyklach decyzja o iui. Przeszlismy planowane szesc iseminacji,bezskutecznych. I kolejny krok ivf. W poprzednim cyklu mialam nadal gonal F w penie i synarel spray do nosa. Niestety znow slaba odpowiedz i tylko dwa pecherzyki. Ivf odwolane, podeszlismy do 7 iseminacji. W tym cyklu z lekow mam gonal 300 w penie i cetrotide. Wczoraj bylam na wizycie, jest okolo 16 pecherzykow od 10 do 14 mm. Kolejna wizyta w piatek. Mieszkam i lecze sie w Holandii.
Dluga droge przeszylismy i jestem juz bardzo zmeczona leczeniem, ale staram sie wierzyc ze w koncu sie uda. Mam nadzieje ze przygarniecie mnie do swojego grona ;) Nie uktywam ze wasze wsparcie bedzie dla mnie bezcenne :) Pozdrowienia dziewczynki. Trzymam kciuki za transwery,pozytywne bety,wizyty serduszkowe, i dzidziusie w brzuszkach.
Witaj :) w kupie razniej :)
Duzo przeszlas. Mam nadzieje ze ta stymulacja bedzie owocna w piekne komoreczki i sliczne zarodki ✊

Czy dopisac Cie do kalendarza ??

Do góry