reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam kciuki za owocna punkcje, piekny przyrost bety dobre informacje na wizycie.
Czekamy tez na dobre informacje od embriologow :) ✊✊✊✊
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Październik mamy to kobietki to bedzie nasza jesien niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Dzieciaczki przychodza na swiat :* ❤❤❤
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala

Październik
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo

18:milagros - wizyta przed crio
18:dariaa16- punkcja
18:hoope86- wizyta u ginekologa

19:katka1234- betowanie 1
19:gosia321 -punkcja
19:ema51 - betowanie3
19:BeataWarzawa -transfer
19:Klarsa - transfer
19: s.łódż - punkcja
20:rybka14 -wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
20:malinuś -betowanie 1
20:Rustynka- wizyta przed crio
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
21: malinuś - betowanie 2
24:kasik99- betowanie 1
25:ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:malutkikaczorek -wizyta przed crio
26:Koniczyna82 - wizyta w klinice rozpoczynajaca podejscie do ivf
26:milagros- criotransfer
27: kreatola- wizyta pecherzykowo/serduszkowa
28:ema51 - wizyta pecherzykowo/serduszkowa
31:butterfly -badania prenatalne

Listopad
2:Koniczyna82- rozpoczecie stmulacji
2:katherina203 - wizyta u lekarza prowadzacego ciążę
3: katherina203- badania prenatalne
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
10:butterfly -wizyta u gin prowadzacego ciążę
17:Olusja1987 - termin cc witamy na swiecie upragnionego synka
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę

Grudzień
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisoac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤[/QUOTE]

Dziewczyny ja już po punkcji pobrano 36 kumulusow :o transfer przełożony na następny cykl prawdopodobnie ledwo chodzę boli niemiłosiernie..... Kiedy mogę dzwonić do kliniki zapytać jak się zaplodnily?
O ja. Ale dalas czadu. A czy wiesz juz ile jest dojrzalych ???
I teraz pomysl jak bys musiala miec pojutrze transfer a tak strasznie cie boli,a tak dojdziesz do siebie i zs miesiac crio.

o nie to nie brzmi optymistycznie :( no nic, teraz trzeba tylko wierzyc że sie uda :)
Kochana ale poziom estradiolu i progesteronu nie mial u nas wplywu na powodzenie czy tez jego brak. Kazda z nas zmaga sie w swojej parze z innym problemem takze nie patrz na poziomy hormonow.
A u was gdzie jest problem. I gdzie sie leczycie ?

O ja. Ale dalas czadu. A czy wiesz juz ile jest dojrzalych ???
I teraz pomysl jak bys musiala miec pojutrze transfer a tak strasznie cie boli,a tak dojdziesz do siebie i zs miesiac crio.
Niewiem ile jest dojrzałych ale lekarz przyszedł i mówi że jest pięknie i napewno Joe wszystkie dojrzałe ale połowa conajkniej tak:) mam taką nadzieję, nom transfer był by bolesny zapewne teraz:( i pewnie cykl lub dwa będę czekac...

Dziewczyny ja już po punkcji pobrano 36 kumulusow :o transfer przełożony na następny cykl prawdopodobnie ledwo chodzę boli niemiłosiernie..... Kiedy mogę dzwonić do kliniki zapytać jak się zaplodnily?
No to dalas czadu :)
Gratuluje swietny wynik. Domyslam sie co czujesz po tylu nakluciach :(
Trzym kciuki za piekne zaplodnienie :* ✊✊✊

Kochana ale poziom estradiolu i progesteronu nie mial u nas wplywu na powodzenie czy tez jego brak. Kazda z nas zmaga sie w swojej parze z innym problemem takze nie patrz na poziomy hormonow.
A u was gdzie jest problem. I gdzie sie leczycie ?
problem taki że miałam wysoka prolaktyne a mąż niski testoseron.Walczymy z tym 5 lat, odsylani od lekarza do lekarza , ktorzy nie wiedzieli co nam pomoże i jak temu zaradzic,az trafiliśmy do Salve, gdzie nas zakwalifikowali i rozpoczeli leczenie.Pierwszy raz podeszli do nas profesjonalnie, po kilku miesiacach podania wlaściwych leków prolaktyna spadła i sie tak utrzymuje do dzisiaj, testosteron jest w normie.Mineło kolejne póltora roku a ciaży jak nie bylo tak nie ma.skierowania na rózne badania i zabiegi, droznośc jajowodow, testy na przeciwciala plemnikowe, HSC itp az skierowali na in vitro póki jest program finansowany przez miasto Łódź. Mam żal do wszystkich lekarzy którzy zmarnowali mi tyle lat i do Centrum Zdrowia Matki Polki gdzie raz na usg wyszło że nie mam jajników, a za 2 razem że mam niedrożne jajowody :p w prywatnych klinikach wszystko wyszlo ok i jak teraz widac wyhodowałam 11 szt :) teraz muszę wierzyć że się uda :)

reklama
Niewiem ile jest dojrzałych ale lekarz przyszedł i mówi że jest pięknie i napewno Joe wszystkie dojrzałe ale połowa conajkniej tak:) mam taką nadzieję, nom transfer był by bolesny zapewne teraz:( i pewnie cykl lub dwa będę czekac...
Zobaczysz ten miesiac szybko minie i bedzie crio.
Jak mi powiedzial ze transfer odroczony tez bylam zalamana i ze jeszcze miesiac czekania.

Do góry