reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No tak ja za każdym razem jak się odzywam to tylko po to żeby tobie "dojebać". Pieknie to ubrałaś w słowa Gosiu. Zachowujecie się tak jak by to było wasze i cytuję "nasz kalendarz"

Boże wy nie widzicie dalej niż czubek własnego nosa.

A przejąć go nie miałam okazji bo wszędzie ty się pierwsza pchasz tak samo jak do grupy na fb czy do naszych historii. Wszędzie byś chciała rządzić.

Życzę ci miłego dnia z tą twoją wiedzą do której nikt inny nie ma dostępu:-D
A czy ja chcialam przejac kalendarz wcale nie chcialam. I gdzie zauwazylas ze sie rzadze do naszych histori zaproszenie dostalam od annamarie ale skoro tak wam przeszkadza ze tam jestem to prosze bardzo niech ann mnie z usunie. Ze niby na fb w ktorym momencie uwazasz ze sie rzadze skoro prawie sie tam nie udzielam. Dziewczyno najperw pomysl zanim cos powiedz na czyjs temat.

reklama
A czy ja chcialam przejac kalendarz wcale nie chcialam. I gdzie zauwazylas ze sie rzadze do naszych histori zaproszenie dostalam od annamarie ale skoro tak wam przeszkadza ze tam jestem to prosze bardzo niech ann mnie z usunie. Ze niby na fb w ktorym momencie uwazasz ze sie rzadze skoro prawie sie tam nie udzielam. Dziewczyno najperw pomysl zanim cos powiedz na czyjs temat.

Gosia kazdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.Ale z tego co widzę nie jestem jednya. Nie bede tu dalej przepychanek urzadzac bo to nie ma sensu. I tak nic do was nie dociera.

A tak na marginesie medycyna ma wiele specjalizacji i ja nie twierdze ze w kazdej z nich mam ogroma wiedze. W swojej dziedzinie ja posiadam. Ale szkoda sie tlumaczyc skoro co niektorzy pojawiaja sie ostatnio po to zeby kogos obrazic. Nie dziwie sie ze ciezarowki nie wytrzymaly tamtej klotni i odeszly

A tak na marginesie medycyna ma wiele specjalizacji i ja nie twierdze ze w kazdej z nich mam ogroma wiedze. W swojej dziedzinie ja posiadam. Ale szkoda sie tlumaczyc skoro co niektorzy pojawiaja sie ostatnio po to zeby kogos obrazic. Nie dziwie sie ze ciezarowki nie wytrzymaly tamtej klotni i odeszly
Nie przesadzaj. Żadna z Nas nie miała nic wspólnego z tamtą kłótnia. Może poczytaj troche! Jestes żałosna.
Może mi jeszcze powiesz, że przez nas nie ma tu Najki, Moni, Ann, Igo, Natalki itd?? Otrzasnij się kobieto!
Jakoś chyba żadna z ciężarówek, z którymi mam kontakt nigdy nie miała do.mnie pretensji.
Ale zawsze najgłośniej krzyczą Ci co mają najmniej do powiedzenia.

Nie przesadzaj. Żadna z Nas nie miała nic wspólnego z tamtą kłótnia. Może poczytaj troche! Jestes żałosna.
Może mi jeszcze powiesz, że przez nas nie ma tu Najki, Moni, Ann, Igo, Natalki itd?? Otrzasnij się kobieto!
Jakoś chyba żadna z ciężarówek, z którymi mam kontakt nigdy nie miała do.mnie pretensji.

Westi ja nie mowilam o tobie
Do mnie tez nikt nie mial pretensji z dziewczn ktore przeszly do ciezarowek
A moze ty mi tez powiesz ze ja rozpierdolilam forum.
Tu nie mozna miec swojego zdania. Ktos mi tez ostatnio zwrocil uwage jak pisalam o tarczycy i o braniu cwiartek i polowek eutyroxu i tu od niektorych dowiedzialam sie ze lekarz ktory leczy mnie od 10 lat jest debilem bo nie dzieli sie tabletek i nie wprowadza mieszanych dawek.
Trzeba bylo forum zatytulowac tylko i wylacznie o in vitro nie poruszamy innych tematow.

reklama
Słuchaj się lekarza. Ja przy maksymalnych dawkach tabletek i zastrzyków nie osiągnęłam wybitnego wyniku. Chyba nawet do 30 nie doszłam.
U mnie w klinice zakłada się, że progesteron powinien być na poziomie 20 minimum. Zresztą o ile dobrze kojarzę to poziom progesteronu nawet wg laboratoryjnych norm zaczyna się od 17.

Spokojnie odpoczywaj. Ja plamilam i krwawilam do końca 1 trym. :)

A czy progesteron moze byc za wysoki ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry