reklama
husann
Fanka BB :)
Dziewczyny, powiedzcie mi, bo ja chyba mylę pojęcia...jeżeli ja podchodzę do crio i od 2 dnia cyklu biorę e s t r o f e m 3x 1 tab, tzn że podchodzę na sztucznym czy naturalnym cyklu?? I czym to się róźni?
Ja mysle ze podchodzisz na sztucznym cyklu bo na naturalnym bys zadnych lekow nie przyjmowala i bys pewnie byla monitorowana tak jak do punkcji
Ale nie wiem czy ci dobrze wytlumaczylam ja to tak rozumiem. Ale moze ktoras z dziewczyn bardziej doswiadczonych ci podpowie.
katharina203
Tak podchidzisz na sztucznym...Dziewczyny, powiedzcie mi, bo ja chyba mylę pojęcia...jeżeli ja podchodzę do crio i od 2 dnia cyklu biorę e s t r o f e m 3x 1 tab, tzn że podchodzę na sztucznym czy naturalnym cyklu?? I czym to się róźni?
jagodaaga
Yhy...no właśnie, tak myślałam, że coś mylę...Ja mysle ze podchodzisz na sztucznym cyklu bo na naturalnym bys zadnych lekow nie przyjmowala i bys pewnie byla monitorowana tak jak do punkcji
Ale nie wiem czy ci dobrze wytlumaczylam ja to tak rozumiem. Ale moze ktoras z dziewczyn bardziej doswiadczonych ci podpowie.
lile
jagodaaga
Oks, dzięki wielkie. Czyli w tym cyklu nie ma owulacji??Tak podchidzisz na sztucznym...
Heh sie porobilo.
Ja uwazam, ze progesteron jest mega wazny dla ciazy. Tak wywnioskowalam z opinii moich lekarzy. Jak ladowalam 2 razy w szpitalu z powodu plamienia to pierwsze co lekarz robil to przepisywal mi dodatkowy duphaston. Sorry, nie kupuje tego, ze 9 jest ok. Nie jest. Jak mialam 20 to byla panika w klinice i zwiekszanie dawki. Jak mialam 100 to lekarz mowil, ze pieknie.
Ja uwazam, ze progesteron jest mega wazny dla ciazy. Tak wywnioskowalam z opinii moich lekarzy. Jak ladowalam 2 razy w szpitalu z powodu plamienia to pierwsze co lekarz robil to przepisywal mi dodatkowy duphaston. Sorry, nie kupuje tego, ze 9 jest ok. Nie jest. Jak mialam 20 to byla panika w klinice i zwiekszanie dawki. Jak mialam 100 to lekarz mowil, ze pieknie.
jagodaaga
Czy progesteron powinno sie badać przed i po crio??? U mnie po transferze świezakow nie kazali mi robić badania...i teraz zaczynam się zastanawiać czy to też nie była przyczyną niepowodzenia...Heh sie porobilo.
reklama
Hooope86
Ja miałam zbadać progesteron właśnie po transferze...
przed z reszta kilkukrotnie tez.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
przed z reszta kilkukrotnie tez.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: